perjantai 6. tammikuuta 2012

Huivit ja verkkarit

Esitellään nyt vielä viimeisetkin jouluiset hankinnat, ostin nimittäin pitkästä aikaa vaatteita. Tai no, "vaatteita", ja nekin tanssia varten. Nyt keväällä siirrymme nimittäin siellä itämaisessa kuulemma opettelemaan erilaisten välineiden (keppien, huivien..) käyttöä, ja kaikkien piti hommata itselleen iso tanssihuivi. Minä tilasin omani Studio Hennasta, ja pitihän se tietysti ostaa vielä uusi lantiohuivikin että on sitten sävy sävyyn.Voin vaan kuvitella miten vaikeaa tuon huivin kanssa piehtaroiminen tulee olemaan, olen aina ollut huomattavasti parempi jaloilla kuin käsillä tehtävien liikkeiden kanssa!Mutta niin, muuten ei ole hirveästi jaksaneet nuo vaate- ja pukeutumisjutut kiinnostaa vähään aikaan. Meikkaaminenkin on jäänyt kun ei vaan huvita, ja kierre vain pahenee kun joutuu joka päivä katselemaan peilistä sitä verkkareihin ja huppariin verhoutunutta surkeaa möykkyä. Onko joku muu nolife katsonut sitä Liviltä tulevaa "Nätti nakuna" -ohjelmaa? Taidan tarvita siitä sen ihanan miehen tänne potkimaan minua persuksille :D
Noh, "onneksi" loma loppuu kohta, jospa sitä sitten saisi jotain rotia tähän touhuun ja masisteluun kun joutuu lähtemään välillä pois kotoa muuallekkin kuin maitokauppaan.

***


Taulu pääsi eilen viimein seinälle, on se vaan ihana.
Kuvat jotenkin pienentävät ihan hirveästi, luonnossa teos tuntuu hehtaarikokoiselta, mutta kuvissa se on ihan postimerkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?