tiistai 10. tammikuuta 2012

IltahetkiäTänään oli kymmenen astetta pakkasta, ja kädet ja jalat tuntuivat ulkona ihan siltä kuin olisivat olleet tulessa. Huomenna taidan jäädä ihan vaan lämpimälle kotisohvalle opiskelemaan niitä pirun ötöiköitä.

6 kommenttia:

 1. voi kun sitä muistaisi aina venytellä itteään kuin kissa(ollapa notkea muutenkin kuin kissa). Meillä ei kollit jostain syystä välitä laser-lelusta.

  Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa ötököiden opettelu, jos ei jotain latinan kielisiä nimiä sentään tartte osata ulkoa... varmaan vaikeaa jos pitää joidenkin siipien kärjen muodosta osata tunnistaa tietyksi tms :D lycka till.

  VastaaPoista
 2. Meillä tytöt on ihan höperönä laseriin, kätevä tapa väsyttää kissat ennen nukkumaanmenoa (ja muutenkin jos näyttää että on liikaa energiaa) :D

  Tuossa ötökkäkurssissa vaan on just se ihanuus, että nimenomaan ne tieteelliset nimet pitää osata, suomalaisista ei saa pisteitä. xP
  Ja näillä tietellisillä nimillä pitää vielä osata aina kertoa neljä taksonia, eli jos tunnistan että jaahas, tämäpä on leppäkerttu niin kirjoitan paperiin;Arthropoda, insecta, coleoptera, coccinellidae.

  VastaaPoista
 3. Missäs satut opiskelemaan biologiaa ja mitäs olet tykänny? :)

  VastaaPoista
 4. Itä-Suomen yliopistossa Joensuun kampuksella opiskelen :)
  Kovasti olen tykännyt, opiskelu on juuri sellaista kuin haaveilin! Käytäntöäkin (=harjoituskursseja) on aika mukavasti, ainakin jos niihin suomen kielen opintoihin vertaa.

  VastaaPoista
 5. Hoho! Mieki aattelin hakea siihen suuntaan mutta kylläkin hieman erillaiseen biologian alaan. Justiinsa pläräilen suomen sisältä joitali yliopistoja missä vois biolääketiedettä tai bioteknologiaa opiskella, olen ihan hurahtanu siihen :)Tarkotus on kylläki karata ulkomaille opiskeleen koko tutkinto, mutta pittäähän se silti joku paikka aina turvata.

  VastaaPoista
 6. Jollen väärin muista niin Kuopion kampuksella (missä on siis Itä-Suomen yliopiston lääkiskin) on joku biolääketieteen yksikkökin :D Täällä on vähän omituisesti jaettu nämä alat, kun biologia ja kemia on Joensuussa mutta sitten lääkis onkin Kuopiossa. Minuakin kun kiinnostaisi lukea jotain lääketieteen kursseja ihan omaksi huviksi ja sivistykseksi, mutta vähän on hankalaa kun luennot ovat yli sadan kilometrin päässä. Samoin sitten se biolääketiedekin biologian sivuaineena on poissuljettu jollei ole valmis reissaamaan xP

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?