maanantai 6. helmikuuta 2012

Ripsarikokeilua jälleen

Taas alkoi olla uuden ripsivärin paikka, edellinen mascarani oli L'orealin Lash architect 4D josta kirjoittelinkin viime vuonna. (Kristus, kestääkö minulla ripsiväri tosiaan melkein vuoden? Olin ihan varma että ostin tuon joskus syksyllä, mutta postaus näyttäisi olevan huhtikuulta.) Tykkäsin tuosta L'orealista loppujen lopuksi yllättävän paljon, vaikka aluksi napisinkin mainoskuvien harhaanjohtavuudesta ja ei-niin irtoripsimäisestä ilmeestä mitä luvattiin. Olin jopa valmis ostamaan saman ripsarin uudelleen, mutta altistuin jälleen mainonnalle ja minun oli ihan pakko päästä kokeilemaan Lancômen Hypnôse Doll Eyesiä. Niinpä odottelin Kelapäivää ja painelin Sokkarille ostamaan elämäni kalleimman ripsivärin.
Kun hintaa on puolet enemmän kuin edellisessä L'orealin tuotteessa, odotin tietysti vähintäänkin puolet massiivisempia ripsiä. Ja miettiää nyt, Doll eyes, sellaiset ihanan tuuheat, pitkät ja kaartuvat nukkeripset. Myönnän, etten olisi varmasti ikinä edes vilkaissut yli kolmenkympin ripsivärin suuntaan ellei sillä olisi nuin vetovoimainen nimi. Aloin tietysti heti kotiin päästyäni innoissani testaamaan, eli ensin kuvaa ilman ripsiväriä;Ja sitten ripsarin kanssa;No näyttikö se sitten tältä? Tai ylipäätään yhtään nukkemaiselta? No ei tietenkään. Ajaa toki asiansa, mutta en huomaa pituudessa ja tuuheudessa juuri eroa Lash architectiin. Lisäksi Hypnôse haisee omituiselta, vielä levityksen jälkeenkin ripsistä leijailee ihmeellinen tuoksu.
Koostumus on hyvä, levittyy helposti ja harjakaan ei ole pahin mahdollinen sotkija käsissäni.
-Mutta kehtaako pelkästään sen takia maksaa tuotteesta puolta enemmän, kun suunnilleen vastaavan saa halvemmallakin? Noh, katsellaan nyt mikä on pidemmän aikavälin tuomio, tykästyinhän minä tuohon Lash architectiinkin kun aikani sen kanssa kikkailin.

2 kommenttia:

  1. Miksi sinä haluat näyttää nukkemaiselta? :) Minusta linkin mallit on ihan hirviön näkösiä.

    VastaaPoista
  2. Ei hajua, varsinkaan kun en oikein muuten välitä räikeistä meikeistä (kirkkaista luomiväreistä, poski- ja huulipunista), mutta jostain syystä näyttävät ripset kiehtovat :D Tottahan se on, että hirmuisen tuuheat ja pitkät räpsyt näyttää varmasti luonnossa ihan kamalilta, mutta aina voi haaveilla ja kitistä kun ei taaskaan mainoskuvat pitäneet paikkaansa x)

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?