tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivän jormailut

Hyvää ystävänpäivää vaan kaikille, oli niitä ystäviä sitten tai ei!
Jos päivästä ei saa muuta iloa revittyä, niin ainakin se on hirveän hyvä tekosyy herkutella jollain överimakealla..

Mutta oli minulla muutakin, tulin nimittäin kehumaan, että ostin eilen ihka oikeita talvivaatteita. Meillä on ensi viikon keskiviikkona kalabiologian harjoituspäivä ja kurssin vetäjältä tuli viime viikolla sähköpostia, että tuolloin ollaan menossa jäälle. Harjoituksiin ohjeistettiin pukeutumaan todella lämpimästi ja vetämään jalkaan "Huopakumisaappaat tai pitkävartiset Gore-tex -kengät". No voitte vaan arvata löytyykö talvea vihaavan ihmisen komerosta mitään edellämainituista, ja löytyykö opiskelijalta rahoja ostella eräjormailuvaatteita reilun viikon varoajalla.

Äiti rakas antoi minulle sitten rahaa ja komensi Erätukkuun ostamaan kunnon kenkiä ja lämpimiä vaatteita, tämä kun tuskin on näiden opintojen ensimmäinen ja viimeinen kerta kun joutuu ulos rypemään, joten kaipa ne talviulkoilukamat pitäisi oikeasti omistaa. Eli tässä ne nyt ovat, kenkäkaappini uusimmat ja virallisesti rumimmat yksilöt;


Lämpökengät kustansivat 40€ (alennuksessa), ja ihan laadukkailta vaikuttaisivat. Ulkopinta on kumia ja vedenpitävää kangasta, ja sisällä on irrotettavat ihmefoliomikäliehuopatossut. Todella kömpelöt kengät jalassa, mutta kaipa ne asiansa ajavat.

Lisäksi ostin merinovillasukat ja loppurahalla suunnittelin ostavani vielä merinoväli-/sukkahousut. Homma jäi kuitenkin sille suunnitteluasteelle, sillä ne perhanan "kerrastot" maksoivat 70€ kappale! Yritin udella että eikö saisi pelkkiä housuja ostaa, mutta myynnissä oli vain housut+aluspaita -pakkauksia. Kiertelin siinä sitten vähän aikaa ja huomasin alennuksessa toppatakkeja. Koska en omista edes sitä toppatakkia, päätin mieluummin työntää ne rahat siihen, sillä vilumpi varmaan tulee huonossa takissa kuin huonoissa välihousuissa. Sain sitten sillä seitsemällä kympillä seuraavan "kaunokaisen";


Kyseessä on veden ja tuulenpitävä, ilmeisesti lasketteluun tarkoitettu takki. Normaalihinta oli 150€, eli aika hyvässä alennuksessa vieläpä.

Että nyt on sitten ne paljon puhutut asianmukaiset vehkeet olemassa, uskaltakaas vielä tulla kitisemään, että "kylmyys on vain pukeutumiskysymys!". Ensi viikollahan se nähdään.

Nyt tämä menee yliopistolle lueskelemaan selkärankaisia, ja sen jälkeen zumbaan sulattelemaan donitseja. Hyvää illanjatkoa vaan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?