maanantai 5. maaliskuuta 2012

Joko talvi loppuu?

Se olis sitten maaliskuu, eli kevät on virallisesti ihan hetikohta! Minulla on todisteitakin; talitintit laulaa (täällä "korvessa"osa muuten laulaa edelleen "ti ti tyy") ja aurinkokin paistaa sillä tavalla. En ole varsinaisesti mikään kaamosmasennuksesta kärsivä auringonpalvoja eikä mielialani riipu siitä sataako vai paistaako, mutta aurinko+lämpö -> kesä. Ja kesähän on se ainut kunnon vuodenaika eikös vaan. Saatan kohta siis jopa innostua jälleen pukeutumaan niin kuin oikeat ihmiset, eli muuhunkin kuin villapaitaan & collegeihin ja keskiverto naparetkeilijän tamineisiin. Tässä kuitenkin sitä kevätaurinkoa..

Synttäritkin käyvät kevään merkistä, eilen täytettiin taas vuosia. Ei alettu sen kummemmin juhlimaan, mutta kivan lahjan sain Arilta, nimittäin lahjakortin EcoBeautyyn. Pitää vähän säästellä tuota ja painella rentoutumaan sitten seuraavan kunnon stressipesäkkeen keskellä!

Huomenna olisi tarkoitus lähteä porukoiden kanssa Lieksaan käymään Reinokaupan tehtaanmyymälässä, ja pyörähtää samalla reissulla myös Nurmeksessa Bomban kylpylässä. Mullahan ei varsinaisesti lomaa ole, mutta sattui olemaan huomenna vapaapäivä ja päätin tuppautua mukaan.
Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?