lauantai 10. maaliskuuta 2012

Koiruuksia

Kävin siis alkuviikosta tosiaan vanhempien kanssa Reinokaupan tehtaanyymälässä. Pitkän aikaa olen kaipaillut jotain kovapohjaisia sisätossuja, joilla voi tarvittaessa kipaista viemässä vaikka roskat ulos ilman, että tarvitsee alkaa ahtaa kenkiä jalkaan. Reinot ovat tähän tarkoitukseen aika ideaaliset.
..Paitsi että en sitten kuitenkaan ostanut Reinoja, koska kaikilla on sellaiset. On eri värisiä, strasselein ja erilaisin tekstein koristeltuja Reinoja, Reinoissa on ripaus asennetta ja maskuliinisuutta. Mutta minäpä ostin sitten kuitenkin Ainot, ja vieläpä vaaleanpunaiset. Ha haa, siitäs saitte Reinot! Halvat on huvit.


Ihanat mummotossut.


Nyt viikonlopuksi meillä oli Arin kanssa tarkoitus mennä minun porukoilleni rakentelemaan uutta tietokonepöytää. No ehdittiinhän me jopa pari tuntia siellä ollakkin, kunnes Arille tuli huono olo ja päätettiin lähteä takaisin kaupunkiin jottei tarvitse anoppilassa sairastaa. Kerittiin kuitenkin tuolla lyhyellä visiitillä leikkiä vähän Bertan kanssa ulkona, joten nyt vaihteeksi kissakuvien sijaan seuraa koirakuvia..

Ari alkaa olla jo tervehtymään päin, ja minä jännitän täällä että iskeekö tuo perhanan virus minuunkin. Mikään maailman tauti ei ole kamalampaa kuin oksutauti, ja ajatuskin pöntön halailusta ahdistaa. Koitas nyt vaan immuniteetti rakas pysyä skarppina..

Tervettä viikonloppua teille muille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?