torstai 15. maaliskuuta 2012

Minullakin haalari!

..Ei tosin OnePiece, Jumpin tai Ziperal, vaan opiskelijahaalari. Lähdin syksyllä mukaan haalarien kimppatilaukseen, ja eilen ne sai sitten viimein noutaa ainejärjestön kopilta. Tottapuhuen en näillä sosiaalisuusnäkymilläni usko tälle tulevan käyttöä mm. koskaan, mutta onpahan se kuitenkin olemassa ja muistona opiskeluajoista sitten joskus.


Kuten kuvasta näkyy, haalari on melko iso. Pienin saatavilla oleva koko oli 52, ja testattiin eilen että tuo sopii jopa miehelle (joka on minua monta kymmentä senttiä pidempi).Sitten muita sekalaisia kuulumisia. Vältin onnekseni sen pirun mahataudin *kop kop* ja sunnuntaina oli mieskin jo rakennuskunnossa, joten lähdettiin askartelemaan sitä mainitsemaani uutta tietokonepöytää. Entisessäkään ei tosin ollut mitään varsinaista vikaa, se oli vain väärän värinen ja halusin välttämättä kulmamallin. Kaupoista ei löytynyt mieleistä, ja muutenkin tuli jälleen halvemmaksi rakentaa itse. Tässäpä on lopputulos;Malli on (tietysti) minun suunnittelemani, Ari hoiti porailun ja minä neuvoin ja pädin vieressä.
Kuvat on vähän huonoja, makkari on melko hämärä ja en älynnyt kuvaita pöytää ennen kuin tavarat oli siirrelty jo paikoilleen, joten kuvaustilakin oli vähän ahdas. Pöytä on jokatapauksessa tehty ylijäämäpöytälevystä jota saatiin ilmaiseksi eräästä yrityksestä. Kallein osa oli takakulman rautajalka, joka maksoi 22€. Olisi vissiin kannattanut ostaa vaan ihan tavallista rautaputkea.. Koko homma onnistui yllättävän hyvin ja tykkään tuloksesta kovasti! Mitähän sitä keksisikään taas seuraavaksi projektiksi.
Olin muuten tänään elämäni huonoimmalla zumbatunnilla. Ok, minulla harvemmin on zumbasta mitään kovin hyvää sanottavaa ja käyn siellä lähinnä liikunnan takia, mutta nyt oli kyllä jo oikeasti kaikki päin prinkkalaa. Tanssittiin mm. useampi biisi "salsaa", ja en onnistunut löytämään sieltä mitään, mikä olisi etäistäkään sukua salsalle; musiikki ei ollut salsaa, tanssimamme rytmi ei ollut salsaa, ja sekaan ei oltu ujutettu edes salsan perusaskelta. -Tai edes sitä sivuaskelta joka yleensä vähintäänkin löytyy. Eräs biisi taas oli kuulemma sambaa, mutta jopa minä tunnistin kappaleen cumbiaksi. Lisäksi opettaja tanssi koko ajan meihin päin (sitten pyynnöstä näytti pari juttua myös selin).

Ja joo, zumban idea on vain saada porukka liikkumaan ja tehdä siitä liikkumisesta hauskaa, on se toki minustakin ihan kivaa kun vaan malttaa olla vaivaamatta päätään näillä "pikku seikoilla". Jotenkin sitä silti soisi, että jos väitetään jonkun olevan jotakin oikeaa tanssia, se myös olisi edes vähän sinne päin.


Aamupäivällä pidettiin vähän picniciä olkkarissa ja katsottiin Il capo dei capia. En yleensä pahemmin perusta näistä mafialeffoista ja -sarjoista, sillä en ole koskaan jaksanu tarkemmin tutusua siihen, mistä koko mafiatouhussa ylipäätään pohjimmiltaan on kyse. Tätä olen nyt kuitenkin yrittänyt katsoa, vaikka monta kertaa jutut menee yli hilseen ja en pysy perässä kuka kukin on, ja miksi joku tekee jotakin. Pitänee tutustua oikeasti siihen tarinaan sarjan takana.

Nyt jälleen viikonlopun viettoon, kyllä tämä aika vaan kuluu ihan hirvittävän nopeasti.

3 kommenttia:

 1. Onpa ihana toi tietsikkapöytä! Harmi kun meistä kummallakaan ei oo oikeen toi rakentelu hyppysissä... Mutta mä oon kanssa viime aikoina ajatellut, että tietsikkapöydälle tarttis jonkun tollasen samantyyppisen hyllysysteemin.
  Tekisköhän sun miehes meillekin :D

  VastaaPoista
 2. Ei ole loppuunsa vaikeaa tehdä jos vaan porakone pysyy kädessä ja jostain saa sopivan valmiit levyt :D Porailee vaan reiät oikeisiin kohtiin ja ruuvilla kiinni :)
  Noi jalat tosin on vähän ongelmalliset, ne laitettiin kulmaraudoilla ja eivät sitten olleetkaan tarpeeksi tukevat, joten ei kauheaa hyppimistä ja riekkumista kestä tuo pöytä :P

  VastaaPoista
 3. ai hitto ihan täydellinen tietokonepöytä. Voi kun saisi samanlaisen ison ruman värisen pöydän tilalle, jossa ei ole edes säilytystilaa... otatteko tilauksia vastaan :p heh.

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?