torstai 5. huhtikuuta 2012

Lapsuustaidetta

Kiirastorstaita kaikille! Nyt alkoi monen päivän "pääsiäisloma", vaikka turha luulla että tässä lomailulle pahemmin jäisi aikaa. Tarkoitus olisi mennä porukoiden luo viikonlopuksi ja käydä auttamassa yhden sukulaisen ullakkohuoneen tyhjennyksessä. Edellisen kerran kun olin vanhempien luona käymässä, pengoin vähän vanhoja laatikoita joista löytyi alakouluaikaisia reissuvihkoja, askarteluja, piirustuksia ja kirjoitelmia. Oli kyllä harvinaisen repeilyttävää materiaalia välillä! Olen näemmä kirjoittamaan opittuani ollut mm. ahkera kirjailija, tässä esimerkiksi kissaeläintietokirjani;Voi niitä väärinymmärrettyjä leijonia :D Ensimmäisen sivun (vai luvun?) paatoksen jälkeen en olekaan enää sitten jaksanut panostaa, ja loppujen kissapetojen kohdalla lukee vain "Täplikäs. Syö lihaa. Se on nopea."

Lisäksi laatikosta löytyi järkyttävät määrät silkkipaperitöitä ja muita tuherruksia. Huippua kyllä kun näitä tällaisia on säilytelty!
Siinä on vähän kello mennyt mönkään :(


***


Sain viimein tässä joku viikko sitten hommattua kaukosäätimen kameralle. Ihan kätevä kapula sinänsä, vaikkei ne tarkennukset ihan aina kohdilleen osukkaan.Tänään olisi "loman" kunniaksi tarkoitus tehdä karitsan paahtopaistia. Meillä ei vanhempien luona koskaan syödä pääsiäisenä lammasta (se maistuu kuulemma kuselta ja villalta),vaikka minä siitä kovasti tykkäisin. -Mutta nytpä otan oikeuden omiin käsiini ja teen sitä sitten tänään itse kun ei viikonloppuna saa kuitenkaan! Ei meillä kyllä tosiasiassa ole koskaan mitenkään erityisemmin pääsiäistä vietetty, mutta pitäähän kaikki spesiaalit ruoka-/torttu-/pullapäivät nyt käyttää vuodesta hyväksi, vai mitä?
Jälkiruoan jo tuossa teinkin..
Hyvää pääsiäistä kaikille!

PS. Hyi tätä bloggerin uutta ulkoasua, eihän tätä osaa enää käyttää?!

1 kommentti:

  1. Nuo vanhat askartelut on huippuja :D Kylläpäs ovat leijonarievut väärinymmärrettyjä :-l

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?