tiistai 10. huhtikuuta 2012

Reikäpyssyllä räiskintää ja meikkejä

Tidiii, viimein saatiin aikaiseksi ostaa Portal 2 koneelle (Steamista 19,90. Ei voi jättää väliin kun kaupoissa revitään puolet enemmän!). Ykkösosa oli yksi niistä hyyyyvin harvoista peleistä jotka olen päässyt läpi.
-Itseasiassa jos ihan tarkkoja ollaan niin en päässyt läpi sitäkään, sillä peli sekosi aikani vikaa taistelua tahkottuani (värit alkoi vammailemaan ja peli jumittamaan). Olen saanut aikanaan myös Half Lifen sekoamaan ja lopettamaan toimintansa. Kahdesti. Mutta nyt pelaan kiltisti laillista versiota ja ilman arveluttavia koodeja..Aika alussa vielä mennään, mutta tätä pitääkin vähän säästellä. Pelaaminen on ylipäätäänkin suoritettava ehdottomasti aina vasta illalla, ilman mitään menoja ja häiriötekijöitä, ja kiire ei saa olla!

***

Kävin tänään vähän kaupungilla meikkiostoksilla. Hajotin joku aika sitten taas kerran luomiväripalettini, ja päätin että nyt hommaan kaikki tarpeelliset värit yksittäin. Se on aina vain ajan kysymys koska tiputan rasian lattialle, joten onpahan parempi kun siinä ei ole sisällä kuin yhtä väriä. Samalla päätin ostaa luomivärisiveltimen, ovat muuten ihan perkeleen kalliita?!  Päädyin sitten tuollaiseen EcoToolsin bambusiveltimeen, ei mitään käryä onko kyseessä yhtään sen ekologisempi tuote kuin muutkaan, mutta olipahan puolet halvempi kuin näädänkarvasta tehdyt kollegansa. ..Joita tarjonnasta päätellen tarvitaan aina vähintään kolme yhden asian tekemiseen.
Perus luomiväreiksi valkkasin Make up storen Touchin (vaaleampi) ja Treasuren (ruskea). Hajotetussa Lumenen paletissani oli useampaakin sävyä nuden ja ruskean väliltä, mutta jospa näillä nyt pääsisi alkuun. Hirmuisen kauniita ovat sävyltään, mutta pysyvyydestä en sitten tiedä. Pikatestauksessa normimeikin päälle varsinkin tuo Treasure vaikutti vähän suttaavalta ja varisevalta.. Huomenna testaillaan sitten kunnolla!
Hyi että karmii tämä kiire. Viisi päivää aikaa tehdä esitelmä (ja olen puolessavälissä sen lähdeartikkelin syvällisempää lukemista..), lisäksi kaksi muuta tehtävää ja lähestyvät tentit + uudet alkavat kurssit kummittelevat jo mielessä. Niin paljon pitäisi tehdä että menee pelkäksi jahkailuksi eikä saa aikaiseksi yhtään mitään. Huomenna tsemppaan tosissaan. Varmasti. Ennen ei pelata.5 kommenttia:

 1. Voi, huippupelejä mainittu tässä :D. Meillä siis mies on opettanut mut pelaamaan ja välillä sitä tuntee olonsa tosi nörtiksi :D. Portalin oon tainnut pelata pariinkin kertaan läpi. Half Lifeista pelasin kakkosen ennen ykköstä, joka jäi kesken kun jouduin jumiin jonnekin ilmastointikanavaan :D. Portal2 on vielä yksin pelin osalta kesken mulla ja sit kun se on molemmilla meillä (nii, miten niin nörttejä?) niin ollaan pelattu yhessäkin.

  Me ollaankin pääasiallisesti siirrytty noiden PC-pelien kanssa tohon Steamin käyttöön, ne saa sieltä halvemmalla ja siellä on tosi usein kaikenlaisia alennuksia yms. Mun on ihan pakko hehkuttaa mun ikilempparia (olisko kolmatta vuotta nyt pelattavana) Team Fortress 2. Suosittelen tutustumaan, jos pelaamisesta yhtään tykkää.

  P.s. Ei kiinnoistais vaihtaa Steamnikkejä, niin vois ryhtyy siellä kaveriksi?

  VastaaPoista
 2. Hyvin huomaa, ettei meikkaaminen oikein oo mun juttu, mä menin ja skippasin koko loppu postauksen ihan täysin (juustosämpylän kuvaa lukuunottamatta) kun innostuin noiden pelien maininnasta niin xD

  VastaaPoista
 3. Mulla jäi Half life ykkönen ekan kerran semmoseen kohtaan missä piti ampua joku raketti taivaalle, sen jälkeen en vaan löytäny mistään enää uutta reittiä mistä jatkaa :D Toisella kerralla pääsin tuosta jo eteen päin, mutta sitten se taas kaatui kun tuli joku välianimaatio (päähenkilö kolkattiin ja lähdettiin raahaamaan johonkin) ja peli ei vaan enää jatkunut ja ruutu pysyi pimeänä. Tuskin sen kuitenkaan siihen oikeasti ois kuulunut loppua :d
  Me ei olla Portalissa tuota monipeliä vielä ehditty kokeilemaan, siihen tarvii varmaan kaksi hiirtä ja näppistä? En ole varmaan ikinä pelannut mitään tietokonepelejä monipelinä joten en tajua niistä jutuista mitään :D Tuosta Team Fortressistakaan en ole koskaan kuullut, mutta näyttäs olevan ilmainen joten pitänee ladata!

  Ai Steamissa on tuommosia kaverijuttujakin, jännää, en ole kauheasti tuohon tutustunut muuten kuin pari peliä ladannu :D Mun nicki on "lumineiti", joten saa lisäillä kaveriksi!


  Ja joo, ei voi kaikkia aina kaikki kiinnostaa, varsinkin jos vielä sattuu elämäntilanne olemaan semmonen että ei sitä aikaakaan itsensä sipistelyyn hirveästi ole x)

  VastaaPoista
 4. Jos ei näy kaveripyyntöjä, niin kokeile sä lisätä laretzki

  VastaaPoista
 5. UuuUuuUu~ Täällähän pelataan vain high quality only pelejä >:D Half life 1 ja 2 on ollu minun ikuisia suosikkeja since childhood. Jos täällä voisi antaa +1 niinkö google+, niin hakkaisin juurikin tällä hetkellä sitä.

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?