perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kesäsää

Tällä viikolla on vietetty taas hiljaiseloa, sillä keskiviikkona oli hirmuisen hyvä sää ja lähdettiin ihan extempore..

mökki

..niin, mökillepä tietysti! Taitaa tosiaan olla niin, että tänä kesänä ette saa muita kuvia nähdäkkään kuin tekotaiteellisia luontoräpsyjä ja grillissä muhivia kanavartaita. On oikeastaan melko huolestuttavaa kun minunkaltaiseni 90-luvun nettiaddiktilapsi ajattelee vielä kolmen päivän korvessa olon jälkeenkin, että hitsi kun pitää mennä takas kaupunkiin. Niin sitä ihmiset muuttuu.


oksanen


sarastaa


Mutta joka tapauksessa, otettiin siis kissat mukaan ja lähdettiin pariksi yöksi taas veden äärelle. Kissoilla oli tietysti hirveän hauskaa ja jännää kun pääsivät terassille metsästämään itikoita ja muita ötököitä, mutta meitä ihmisiä se hyttysmäärä ei hirveästi naurattanut. Tähän asti olen vain tuhahdellut näille iltalehden "Pahin hyttyskesä vuosiin!!!11" -uutisoinneille, mutta eilen illalla oli kyllä jo ihan pakko uskoa. Yritettiin nimittäin Arin kanssa käydä pienellä iltakävelyllä, ja jouduttiin kääntymään kesken matkan takaisin kun meidät yritettiin syödä elävältä. Loppumatka takaisin mökille käveltiin hirmuista vauhtia naamat irvessä koivunoksilla ilmaa hujoen. Onneksi ei ollut ketään näkemässä..metsäkynttilä


Mutta oli siellä toki hyönteisten lisäksi taas onneksi muutakin animaliaa. Parin piiloon livahtavan sisiliskon lisäksi nähtiin illalla pihalla siili, ja isovanhempieni mökin terassille taas oli pesiytynyt tällainen kaveri:


lintu


Siellä se reppana hautoo muniaan pesässä kun ihmisiä ja koiria kulkee ohi ja käy tillistelemässä. Lieneekö täällä ketään lintuihmistä joka osaisi sanoa, että mikähän tämä kaveri mahtaa olla? Hyönteissyöjä selvästikkin, ja maha on vähän muuta ruumista vaaleampi. Joksikin kertuksi veikkaisin itse, mutta eikös niiden pitäisi olla melko arkoja otuksia?

**Edit. Hän on kuulemma harmaasieppo


Aurinkoakin minä yritin vähän ottaa, mutta ne itikan pirulaiset uskaltautuivat verenhimossaan lentämään jopa kuumassa auringonpaisteessa! Niinpä aurinkotuolissa makoilu keskellä haisevia hyttyssavuja ei ollut mikään maailman miellyttävin kokemus ja mieluummin sitä kulutti aikansa vain epämääräisesti haahuillen. Kyllä sitä väriä kuitenkin vähän pääsi ihoon tarttumaan, sillä päällä oli H&M:ltä tilattu hauska valkoinen pilkkuhaalari:

täplähaalari1


täplähaalari
Tämä kuva on nappaistu kotonailtahämärtyy


grillisalaatti Improvisoitu grillisalaatti


järvijaoksa


leipiä
Ari heittelemässä leipiä


pajujasiili
Pajulle yritettiin näyttää pihalta löytynyttä siiliä, mutta ei se reppana tajunnut otuksesta yhtään mitään. Vieressä huojuvat heinänkorret ja lentelevät itikat oli paljon jännempiä.pajujasiili2

Juhannuksena sitten uusiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?