sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kiireinen juhannus

Myöhäistäkin myöhäisemmät juhannukset vaan kaikille!
Tässä ei turhaan ole aikaa ollut koneella olla, sillä jottei juhannusaatto olisi tuntunut turhan kiireettömältä (seitsemän tunnin työpäivän ja sen jälkeisen pikamökillelähdön ohella..), keksin järkätä meille pienen keittiöprojektin.

keittiö1


keittiö1a


Meillähän on keittiössä tuollaiset hurmaavat mitkälie vanerilevykaapit, jotka oli maalattu hempeän vaaleanpunaisiksi. Pidemmän aikaa on ollut tarkoitus saada ne maalattua vähän siedettävämmiksi, ja nyt pari päivää sitten se homma juolahti ihan tosissaan mieleen. Niinpä käytiin hakemassa Tokmannilta pieni maalipönttö ja pistettiin maalaten.  ..Huonolla menestyksellä tosin tällä kertaa. Ei nimittäin tullut mieleenkään ohentaa sitä maalia kun ei suoraan pöntön kyljessä käsketty, joten lopputuloksesta tuli melko paksu ja urainen. Mutta kelpaahan tuo, sillä joka tapauksessa jos joku joskus tänne kunnollisen keittiön haluaa, niin koko kaapit on uusittava. Ja eivät nämä ainakaan kamalammat voi olla kuin entiset;

keittiö2

keittiö2a


Mutta niin, minä olin perjantaina tosiaan iltakahdeksaan töissä, ja lähdin sitten sieltä suoraan kiireen vilkkaa mökille. Melko rauhallisissa merkeissä meni tämä juhannus, syötiin, saunottiin, poltettiin kokko ja lueskeltiin hetki ennen nukkumaanmenoa.


IMG_6119

kanotointi

kokko

hiillos


Lauantaina oli aamupäivästä hirmuisen hyvä keli, tuli maattua laiturilla vähän lueskelemassa ja miesväki kävi uistelemassa tuoden kissoille tuliaisiksi pienen kuhan ja hauen.
kissatjussina Kissamakit nauttimassa juhannuksesta

auringonotto

bertauimassa

bertajakeppinen


Iltaa kohti alkoi kuitenkin sää jälleen huonontua ja nyt sunnuntain onkin taas satanut, joten tultiin jo ajoissa takaisin kaupunkiin. Milloinkahan tänä kesänä saadaan ihan oikeasti niitä helteitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?