torstai 7. kesäkuuta 2012

Marinaa ja jääkaappikarahvi

Valitettavasti tälläkin kertaa ennakkoaavistukset osoittautuivat todeksi, olen nimittäin ollut nyt kaksi päivää töissä ja huonostihan se on mennyt. Aika murskaavaa palautetta on tullut niskaan, ja joudun taas omalla kustannuksellani pariksi tunniksi opettelemaan uudelleen nuita juttuja. Aiheestahan tämä kaikki sinällään on, mutta pakko myöntää, että edes pikkuriikkinen kannustus kaiken sen kritiikin keskellä tekisi hyvää. Nyt tilanne on nimittäin taas se, että mua pelottaa mennä töihin, ja murehdin näitä juttuja kotonakin maha kuralla yötä myöten..  Onneksi Ari lupasi tulla tänään aikaisin kotiin, niin ei tarvitse yksinään masistella huomista.

Mutta sattui tässä jotain hyvääkin, voitin nimittäin ensimmäistä kertaa eläissäni jotain arvonnasta! (Jos nyt ei lasketa näitä "jokainen arpa voittaa!" -juttuja). Kyseessä on siis All you need is white -blogin arvonta josta yksi onnekas voitti viidenkymmenen euron lahjakortin Room21 verkkokauppaan, ja tällä kertaa minä olin se onnekas!

Tuolla on sen verran kaikkea ihanaa rojua, että melkein meinasi valinnan vaikeus tulla. Taidan kuitenkin pitäytyä alkuperäisessä suunnitelmassani (arvontaan osallistuessa piti kertoa, mihin lahjakortin käyttäisi jos voitto osuisi omalle kohdalle) ja täsmäkäyttää sen viisikymppiä Eva Solon jääkaappikarahviin:

Jonkunlainen karahvi on pitkän aikaa ollut kippojen ja kuppien hankintalistalla, ja tähän asti olen ajatellut lähinnä sitä perus Kartio kaadinta. Mutta nyt sitten äkkäsin tämän Eva Solon joka on ilmaisuuden lisäksi käytännöllisempi, mahtuu jääkaapin oveen ja on korkillinen. Paljon sitä voi yhdestä putelista ihminen innostua!

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. On se kyllä totta, että vaikuttaa aika hemmetisti työmotivaatioon se, miten kannustetaan ja annetaan palautetta. Toivottavasti ei mene kesäfiilis kuitenkaan koko kesältä. Noloa, mutten ole ikinä kuullut mistään jääkaappikarahveista...mutta hieno on.
  t. toinen joensuulainen

  VastaaPoista
 3. Joo, ja musta ainakin tuntuu että kaikki vaan menee enemmän ja enemmän pieleen sillon kun joku vaan sättiä räksyttää vieressä mitä kaikkea teen väärin xP Mutta oon nyt päättäny että yritän jättää ainakin osan jutuista omaan arvoonsa ja teen vaan parhaani, enempää ei voi. Ja joo, oli mullekkin termi "jääkaappikarahvi" entuudestaan tuntematon sinällään, kannu kuin kannu :D

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?