perjantai 13. heinäkuuta 2012

Viime aikojen kuulumisia

Viimeisen parin viikon aikana olen mm.

 ..Saanut viimein heitettyä talviturkin. -Ja ihan turhaan jänistin, ei olisi pitänyt uskoa äidin "se on ihan sairaan kylmää!!" -vouhotusta!

 ..Käynyt kalassa, Höytiäisestä nousi peräti paistokokoinen ahven ja kissoille lahna & pari särkeä.

kalat

..Ollut inttileskenä 26,5h. Ei ehtinyt tulla ikävä! E:n papereilla tuli mies kotiin, mutta tarkoitus olisi muuttaa ne tässä siviilissä vielä C:ksi. -Tässä taloudessa ei tosiaan hirveästi symppailla tätä nykymuotoista asevelvollisuutta :D Mainittakoon nyt silti, että ei tuo E mikään täysin perätön paperi ole, vaikka mielipide tästä maanpuolustussysteemistä sen hankintaan osaltaan vaikuttikin. 

..Edellämainitun nopean kotiinpaluun kunniaksi on myös herkuteltu & kilistelty.

hamppari
herkut

..Nähnyt kokonaisen sateenkaaren kotimatkalla. Oli aika komea, siis ihan täysi kaari!

 
rainbow

..Tehnyt töitä. Mulla on tällä hetkellä ihana kuuden päivän työputki menossa (seuraava vapaapäivä ensiviikon tiistaina), joten tänä vuonna en ole sitten Ilosaaressa rokkailemassa. Harmitelkaa te muut vaan tätä sateista keliä, mun puolesta saa sataa vaikka koko viikonlopun kaatamalla, eipähän ole niin kiirettä töissä! 

 Tämä on varmaan ihan sairasta, mutta alan odottaa yhä innokkaammin tämän kesän loppumista. Vielä puolitoista kuukautta pitäisi jaksaa töissä ja sitten pääsee hermolomalle opiskelun pariin! Itse asiakaspalvelu on osoittautunut ihan mukavaksi hommaksi (vaikka alkuun ajattelin, että en kyllä yhtään ole semmoinen tyyppi), mutta työ kyllä ahdistaa ja tökkii. Koko ajan saa olla varpaillaan, ja joka päivä töihin mennessä pelottaa, että tuleeko sättimistä. -Yleensä tulee. Noh, vielä neljä päivää ja sitten saa taas päivän hengähtää.

2 kommenttia:

  1. Sulla taitaa oikeesti olla tosi v- mäinen pomo ;(

    VastaaPoista
  2. Vähän erikoinen ihminen tosiaan. Usein tuntuu että oikein etsimällä etsitään asioita mistä voisi huomauttaa xP Tietysti sitä tulee palautetta ihan oikeistakin asioista, mutta ei kai sen nyt luulisi maailmanloppu olevan jos joskus unohtuu tyyliin joku tiskiharja pöydälle töistä lähtiessä, tai että joku tavara ei ole millilleen samalla kohdalla kuin eilen. Tai sitten mä en vaan ole tarpeeksi perfektionisti ymmärtääkseni tämmösiä :D

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?