lauantai 21. heinäkuuta 2012

Yhden naisen leffailta


herkkua
Hahaa, Ari on jossain sukuloimassa huomiseen asti, mikä tarkoittaa sitä, että minä pääsen viettämään tyttöjen iltaa yhden naisen voimin!
Mikäs sen parempi tapa viettää yksinäinen koti-ilta kuin ryypäten, syöden rasvaisesti ja katsoen jotain ihan sairasta kauhuelokuvaa?

..Mistä tulikin mieleen, että esimerkiksi Human centipede II olisi katsomatta, mutta meneeköhän sen kanssa ikävästi ruokahalu..

 Yritin tänään muuten etsiä kaupungilta kokouikkaria Serenan reissua varten, mutta ne eivät ilmeisesti ole nyt oikein muodissa? Varsinaiset vaatekaupat olivat pullollaan pelkkiä alennuksessa olevia bikineitä, ja ne ykköskappaleet kokouikkareista olivat jotain ihan käsittämättömiä virityksiä jotka pysyvät päällä biksujakin huonommin (Esim. tämä henkkamaukan uikkari. Ei toivoakaan että se pysyisi ylhäällä, ja mitään olkaimiahan ei ole). Anttilat ja Cittarit taas myyvät turhan isoja kokoja/uimapuvut on mitoitettu vähän rintavammille tapauksille. Ehkä pitää etsiä niitä uikkareita sitten sieltä Helsingistä maanantaina, ikävä on jos joutuu kalastelemaan irronneita nirunarubikinin kappaleita jostain villivirrasta!


2 kommenttia:

  1. Ne tavallisemman kokoiset näköiset kokouikkarit löytyvät urheiluosastolta. :) Naistenvaateosastolla on noita muita virityksiä.

    VastaaPoista
  2. Onko siellä urheiluosastolla siis ihan normi-ihmisillekin tarkoitettuja uikkareita? :D Olen jotenkin aina aatellu että sieltä löytyy vaan superkalliita "oikeasti" uintia harrastavien ja ammattilaisten uikkareita, ei tullut sitten pieneen mieleenkään edes vilkaista. Pitääpä muistaa!

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?