sunnuntai 26. elokuuta 2012

Lunssa

Se yrittää elokuun lopun kunniaksi puskea vielä flunssanpoikastakin! Ei päästä tämä maailmankaikkeus nyt helpolla ei, mutta kestetään vielä vähän.
Tuskailen tässä parhaillaan, että kehtaako sitä mennä töihin huivi kaulassa? En ole oikein huivi-ihmisiä muulloin kuin kipeänä, joten näyttääkö rätin kanssa automaattisesti siltä, että on kipeänä? Vai luuleeko kaikki asiakkaat että kaula on fritsuja täynnä? Pitäskö varmuuden vuoksi oikeastaan yrittää näyttää vähän kipeältä? Toisaalta haluaako kukaan ostaa jätskiä flunssaiselta..
huivinen

Ne ohimennen mainitsemani hyllytkin saatiin seinälle, nyt kelpaa ostella kirjoja! Eihän noihin nyt kummaisia mahdu, mutta tuovat ne vähän lisätilaa kun tähän asti ainoa kirjojen säilytyspaikka on ollut lokerohylly.
hyllyset

Minulla onkin muutamia opuksia hankintalistalla, sellaisia jotka haluaisi lukea ja omistaa, ja sitten sellaisia jotka on jo joskus lukenut ja jotka ovat jääneet mieleen. Ainakin Geishan muistelmat ja parit Kingit voisi hankkia.. Mieheke keräilee meillä nuita Lincoln Childin ja Douglas Prestonin teoksia, kolme Pendergastia pääsivätkin jo aitiopaikalle tuonne ylemmälle hyllylle. Ihan hyviä kirjoja sinänsä, helppoja, nopeita ja miellyttäviä lukea. Itse en kuitenkaan ihan kympillä näitä ylistä, niissä on joku pieni häiritsevä juttu joka tökkii.. Ehkä se on se päähenkilö Pendergastin hienoinen Gary Stuismi. Mutta kokeilkaa ihmeessä jos tykkäätte jännäreistä/dekkareista!

Tilastin joku aika sitten Brandokselta jo viime vuoden puolella ihastelemani kengät. Uskolliset 2009 ostetut Vagabondin kiilakorkkarini alkoivat osoittaa kulumisen merkkejä (kantapäihin oli kulumassa reiät!), ja ajattelin että taitaisin tarvita syksylle ja talvelle jotkut toisetkin popottimet.
grace2

Parin päivän sisäänajon perusteella nappiostos! Eikä näillä pitäisi pahemmin luikastellakkaan, sen verran järeä kuviointi pohjassa kuitenkin on.

grace

..Niistä kiilakoroista vielä, kerkisin henkisesti jo vähän heittää kirveen ja kengät kaivoon ja itkeä kaatumatonta maitoa, mutta suuntasin kuitenkin onneksi vielä suutarille. Toivo ei ollutkaan menetetty, vaan kenkiin saa laitettua uudet kantalaput! Eikä maksa kuin 14,5€! Tiistaina käyn hakemassa ne kotiin ja saahan nähdä, miltä näyttää.


Mutta nyt Finrexin voimin töihin, enää ensi viikko jäljellä!

finrex

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?