maanantai 20. elokuuta 2012

Syksyn sävelet

Täällä on kyllä melkein tosissaan jo syksy, joka päivä sataa vettä ainakin jossain välissä, ja ulkona on välillä jopa kylmä. ..Paitsi silloin kun olen töissä, silloin on hellettä ja aurinko paistaa.. Näistä pimeistä illoista kyllä tykkään kovasti, taas pääsee lupailemaan itselleen, että tänä syksynä ja talvena kyllä poltan kynttilöitä oikein ekstrapaljon. Jostain kumman syystä sitä silti huomaa sitten marraskuussa napsuttelevansa neljän jälkeen päälle ne kaikki mahdolliset ja mahdottomat sähkövalot.

Viime sunnuntaina kävin muuten mustikassa, vajaassa tunnissa (kuka hullu siellä muka pidempään jaksaa kyykkiä?) sain saaliiksi puolisen sankoa puhtaita marjoja! Nyt saa taas talven syödä mustikkapiirakkaa, ja maistuu ne mustikat aika namilta myös turkkilaisen jogurtin kanssa.

blueberries

Hairahduin myös tässä Jyskiin ostamaan simppeleitä seinähyllyjä. Jännästi sieltä tarttui taas mukaan muutakin kuin hyllyt, ja ehdottoman tarpeellisia asioita tietysti!
morningcoffee

..Kuten vuohentalja. Ari askarteli joku viikko sitten vaatimuksestani parvekkeelle aamukahvipenkin, koska kyllästyin likaisiin ja epäkäteviin muovituoleihin. Penkille piti tietysti saada lämmike, ja tuo karvapala on kuin luotu siihen! ..Vähän tosin hävettää että ostin sen Jyskistä, nyt kun ei voi oikein sanoa mitään eläimen alkuperästä. Viime talvena sentään ostin hyvällä omallatunnolla torilta Eco product- lampaantaljan, ja haaveissa olisi saada myös poron vastaava sitten joskus kun on kunnon kämppä. Lisäksi haaveilen kaikenmaailman kalloista ja luujutuista, taisin tosiaan viettää viime lukuvuonna ihan liikaa aikaa raatoluokassa..

kynttilät

auntumnight

Toinen herätrostos oli ihan vaan valkoinen sisustustyyny. Hyi että vihaan tuota beigenruskeaa sohvaa, jostain kun tipahtaisi muutama satku ylimääräistä niin se saisi lähteä kävelemään ja vähän äkkiä.

tyyny

Mutta kutsuu lampaitaan baabylon tididi didii ja niin eespäin, eli töihin taas ->
nutturalla

Kunhan tämä rumba parin viikon päästä loppuu, en laita hiuksia nutturalle varmasti vuoteen!

naamaasi


PS.Ai niin, koittakaa jo ihmiset päästä yli siitä Mannerheim -elokuvasta! Eikö se nyt jumalauta ole jo selvää, että kyseessä on taiteellisempi tulkinta jonka ei ole varmasti tarkoituskaan olla realistinen kuvaus Marskin elämästä? Onhan näitä kulttuuricrossovereita sitäpaitsi nähty ennenkin, mikä se oli se eräskin sukellusvenepätkä jossa jenkit esittivät venäläisiä..

PPS. Nyt on molemmat kaudet Game of Thronesista katsottu, ja tykkäsin jopa ihan! Mukaan mahtui pari yllättävämpääkin juonenkäännettä (ja olen aika pro arvailemaan näitä juonikuvioita, vaikka itse sanonkin) ja persoonaa, joista ei ota oikein vieläkään tolkkua mitä ovat miehiään. Erityisesti tykkään kuitenkin siitä, ettei sarjassa ole tehty selkeitä "hyvis ja pahis" -jakoja, vaan jokaisen osapuolen riveissä on ainakin yksi tyyppi joka vetää sympatiat puolelleen. Nyt vaan kolmatta kautta odottelemaan!2 kommenttia:

  1. Hihii GoT o/ Oon kattonu ekan kauden nyt kolme kertaa reippaan puolen vuoden sisällä. x) Eka itekseni muuten vaan, sit tein siitä opinnäytetyötä ja sahasin sitä pikkuhiljaa eteenpäin, sitten vielä aika nopeasti siihen perään piti näyttä sarja miehelle. :D Ja kakkoskausikin katsottu, tosin tykkäsin ykkösestä oikeestaan enemmän. Kirjat on kans hyvii, oon kolmannessa menossa! ^^

    VastaaPoista
  2. Mie kattelin ne molemmat kaudet vaan putkeen ja en edes tullut kiinnittäneeksi huomiota, että missä vaiheessa se ykkönen vaihtui kakkoseksi :D
    Mietin kans että vois melkein lukea nuo kirjat, varsinkin alussa tuntui tuossa tv-sarjassa että ei meinaa pysyä kärryillä kaikista kiemuroista ja siitä kuka kukin on, ja mitä joskus jossain on aikoja sitten tapahtunut.

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?