keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kiireistä syksyä

Ai niin, mulahan oli joku blogikin! Hiljaisuuden syynä on tällä(kin) kertaa se, että mitään erityisen mullistavaa tai kirjoittamisen arvoista ei ole elämässä nyt viimeisen kuukauden aikana oikeastaan tapahtunut. Opiskelu on pyörähtänyt käyntiin taas täydellä teholla, ja illat on saanut viettää aika tehokkaasti koneen ääressä. Parhaimmillaan sai tehdä kolmea eri kouluhommaa samaan aikaan (puheviestinnän esitys, referaatti tästä, ja joku pienen "tutkielman" tapainen 6-10 sivun juttu fullereenista), ja siinä samalla selvitä tenteistä.

fullerene

Kaiken varsinaisen vapaa-ajan olen käyttänyt tehokkaasti ihanalla uudella sohvalla. En käsitä miten olen voinut elää ilman sitä! Mikään ei ole rentouttavampaa kuin syödä vähän iltapalaa ja lukea Tiede -lehteä sohvannurkassa. – Se on taas tällä hetkellä keveintä painettua tekstiä mitä sallin itselleni. Kaunokirjallisuus kyllä rentouttaa ja lepuuttaa hermoja, mutta jostain syystä kuvittelen, että se kuitenkin salakavalasti tyhjentää minulta aivot kokonaan, ja että en enää jaksa/osaa palata kouluhommien pariin innostuessani jostain dekkarista.

sohvaelämää

iltatee

Vaihtoehtoisesti sohvalla voi illalla kymmenen jälkeen maratoonata The Big Bang Theorya. Meinaa muuten ihan kohta ahdistaa, tyypit syövät kiinalaista keskimäärin joka toisessa jasossa, ja Joensuun ainoassa käymisen arvoisessa kiinalaisessa on vesivahinko. Pistäkäähän vauhtia siihen remonttiin siellä!

bigbang

Mutta niin, kun tuota ulkoilmaa katsoo, ei tämä sisällä kouluhommien ja sohvan välillä vetelehtiminen tunnu ollenkaan niin ikävältä vaihtoehdolta.

ikkunasta

ulkonasyksy

syksepelto

.. Tosin jotkut ne jaksaa nauttia siitä sateesta ja kurastakin;
bertajuoksu

Mukavaa loppuviikkoa kaikille, koittakaahan muutkin jaksaa sen kaiken raadannan keskellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?