keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Taas valkeata jou..TALVEA

Noni, se on joulu nyt, täälläkin on lunta maassa!

talvi
kyntteli3
lehti
Jos jotain olen  äidiltäni perinyt, se taitaa olla joulufriikkeys. Silloin kun asuin vanhempieni luona, tämä ei näkynyt mitenkään ja kuvittelin olevani kuten kaikki coolit nuoret ("lol joku Joulu"), mutta nyt kun kukaan ei kotona olekaan aloittamassa jouluhössötystä jo syyskuussa, olen alkanut itse oireilla pakkomielteisesti. Koitan nyt odottaa kuitenkin vielä marraskuuhun ennen niitä torttuja ja jouluvaloja.. Nyt on sentään vasta halloween!

 Mutta kyllä tämä tilanne nyt jo talveksi ainakin lasketaan, eilen totestin että trenssikausi taitaa totisesti olla ohi kun meinasin jäätyä kotimatkalla. Kissatkaan eivät hinkuneet parvekkeelle, kun spraymaalasin siellä käpyjä aamulla (kävyt ei ole mikään varsinainen joulukoriste, niitä voi jo laittaa esille lokakuussa!!).
pajunukkuu
mimminukkuu
kävyt
Löysin komeroa kaivellessani myös vanhan ties mistä saadun hirvensarven, ja nyt kun nämä sarvenkäkkärät näyttävät olevan kovasti sisustusmuodissa niin löytyipä tällekin viimein paikka hyllynpäältä. Kaikkea sitä kannattaa säästää, koskahan miljoonille reiällisille sukkahousuille löytyy jokin hirmuisen fäshiööööni käyttötapa?
sarvi


Pakkomielteisiin palatakseni, olen aika tylsä tyyppi ja minulla ei juuri ole mitään kummia tapoja tai ruokaperversioita, mutta nyt on pakko esitellä yksi kun tuli mieleen. Ari toi toissailtana kaupasta muuan karkkipussin, joka vaatii oman syömisrituaalinsa ja tarkkaan suunnitellun kolmiportaisen lajitteluprosessin, jonka lopputuloksen näette tässä;
namit

Todella tyydyttävää puuhaa, järjestely on näissä paljon itse nameja palkitsevampaa!

Onko teillä muilla mitään kummia tai vähemmän kummia tapoja liittyen syömiseen tai elämään yleensä?

2 kommenttia:

  1. Toi nami asetelma on hauska, nauroin ääneen =).Taidan itse olla tylsän tavallinen enkä keksi itselläni olevan mitään omituisia tapoja,tai sitt kukaan ei oo tullu sanomaan niitä oudoiksi ;)

    VastaaPoista
  2. Voi olla tosiaan kyse jälkimmäisestä, mustakin karkkien asettelu on ihan normaalia touhua ;D

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?