perjantai 7. joulukuuta 2012

6-7.12

Hyvää myöhästynyttä itsenäisyyspäivää vaan!


soihtu

Minun itsenäisyyspäiväni meni perinteikkäissä merkeissä partiolaisten soihtukulkueessa. Historiallista oli se, että pakkasta oli -23 astetta ja minua ei kylmänyt tippaakaan. Sitten kun tänä aamulla oli jälleen leudot miinus seitsemän astetta, hytisin kuin horkassa. Niin että Kroppa mitä ihmeen sekoilua tämä taas on?!

Linnassahan oli muuten tänä vuonna Suomen partiolaisten puheenjohtaja Heidi Jokinen, ja aika alleviivaavassa asussa vieläpä. Onhan tuollainen iso järjestön logo ehkä hieman liikaa, mutta toisaalta nähtiinhän niissä bileissä viime vuonna Angry Birds -aiheinenkin puku.

kulkue


Keskiviikkona kävimme Arin kanssa kaupunginteatterilla katsomassa Varietee Magicaa, ja oikein hieno esitys oli! Jotenkin se on ihan erilaista nähdä taikatemppuja livenä ja lähietäisyydeltä, mietin edelleen että mistä ihmeestä se Marko Karvo repi niitä kyyhkyjään, undulaattejaan ja papukaijojaan..

dfghjk


didididid

Oli muutenkin hirrrveen hieno olo kun sai lopulta syyn värjätä kamalan juurikasvun piiloon ja laittaa vähän punaista huulipunaa! Viimeisen pari kuuakutta kun olen möhninyt lähinnä tämännäköisenä;

onepiece

Illalla maisteltiin vielä tämän vuoden Blossaa. Yllättävän tujakan makuista tavaraa, mutta pullo on kaunis!

blossaa


kerroskissat
Kissat kahdessa kerroksessa

Kauheasti rientää tämä aika, eihän siihen jouluun ole enää kuin pari viikkoa! Pitänee mennä tekemään piparkakkutalo valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?