lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulu

Sinne se joulu vaan hujahti. Itse olisin vielä ihan mieluusti maannut muutaman päivän tekemättä yhtään mitään, sen verran ehdin jo kyrpiintyä tuohon opiskeluun viime viikolla.. Mutta ei auta, lomaa on jäljellä enää kolme päivää ja sekin menee pakkaillessa. Puolet lukuvuoden opintopisteistäkin on vielä hankkimatta, joten Ugandareissun jälkeen ei ole paljon aikaa rentoilla ja lomailla. Aiemmin haaveilin tekeväni kandinkin tässä keväällä,  mutta taitaa jäädä haaveeksi..

Joulu meni perinteisissä merkeissä, sukuloitiin ja oltiin vaan. Kameraa en jaksanut kaivaa kovin montaa kertaa esille, mutta oli sillä näemmä joku minustakin hätäisen salamaräpsyn ottanut. Olkoon se nyt tämän postauksen ainoa kuva.

minä

Sain mieheltä muuten joululahjaksi reissua varten Tamronin 70-300mm objektiivin. Ei mikään ihmeellinen, mutta sopii aloittelijalle ja "ei hirveän paljon valokuvauksesta kiinnostuneelle" ihmiselle ihan hyvin. Tuolla aiemmalla kittiputkella ei oikein saanut kuvattua muutamaa metriä kauemmas, ja tuskin ne afrikan eläimet ihan sille etäisyydelle tulevat kuvattaviksi.. Nyt pitää vaan kiireesti opetella käyttämään tuota uutta objektiivia, haasteellisinta siinä on kuvanvakaajan puuttuminen (..ja monopodin puuttuminen, kolmijalkaakaan kun en viitsi ottaa mukaan), minä kun tuppaan aina kuvaamiseen ja paikallaan olemiseen keskittyessä huojumaan kuin heinä. Mutta jospa sitä ihan kelvollisia kuvia saisi räpsittyä joita sitten esitellä jahka palailen!


1 kommentti:

  1. En usko että sulla tulee olemaan mitään ongelmia kuvaamisen suhteen koska pystyt ottaan afrikan valossa kuvia sellasilla nopeuksilla, että pystyt pysäyttään luodinki ilmasta jos oikealla hetkellä räppäset :D

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?