tiistai 5. helmikuuta 2013

5.2


Olen varmaan täälläkin muistanut joka ikinen vuosi 5.2 ylistää sitä, miten Runebergintortut ovat vaan parhaita! Varsinkin, kun muut arvoisan kansallisrunoilijamme jälkeensä jättämät teokset (oli se torttu nyt vaimon, lähileipomon tai kenen hyvänsä..) eivät ole saaneet minua kovin vakuuttuneiksi. Vänrikki Stool nostaa lähinnä niskavillat pystyyn, se paatos kuullostaa minusta välillä suoranaiselta sodanpalvonnalta.. Tai sitten olen vain liian nuori.
Oli miten oli, pitäähän se perinteinen torttukuva tulla postaamaan!

Ennen herkuttelua kävin kuitenkin zumbaamassa, eipähän ole ihan niin huono omatunto imelästä iltapalasta. Tilailin Ellokselta vähän uusia liikuntavaatteitakin, jos saisi lisäintoa siihen hikoiluun. Kun puoli Suomea aloittaa aina alkuvuodesta kuntokuurin, minä lähinnä haluaisin jäädä sohvalle makaamaan, sen verran takkuiselta tuntuu joululoman jälkeen liikuntojen pariin palaaminen. Ja nyt reissun takia oli välissä vieläpä oikein tuplapitkä tauko! Mutta ei se auta. Ja mieluummin liikuntaa kuin kasvilajintuntemusta.


heilumine
Kittiobjektiivi on ilmeisesti hajoamassa, automaattitarkennus sahaa ja kameran edessä saa heilua tovin, että tarkennus saa kiinni. Ja juuri kun tein sadan euron kissanruokatilauksenkin Zooplussalle.. Tuntuu taas tältä.

Kuvissa näkyvät haaremityyppiset housut olivat ainakin nappiostos. Nuiden lisäksi ostin myös ne ihonmyötäiset juoksutrikoomakkarasysteemit joita kaikki nykyään kayttää. Itse en ole kyllä vielä kovin vakuuttunut, nehän oikein kaivavat kaikki jenkkakahvat näkyviin! Vai onko idea nimenomaan saada ihminen näyttämään niin karmealta, että alkaa liikunta maistua?

takaa

Muuta ne ruuneperit!

ruuuuneperi

Oli herkkua, taas sitä saa vuoden odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?