tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kevätmasennus

Kevät tekee täällä selvästi tuloaan, aurinko on näyttäytynyt jo ties kuinka monena päivänä!
Itse olen tosin taas taipuvainen pelkkään synkkyyteen. Koko muulla Pohjois-Karjalalla (no siltä se tuntuu!) on tällä viikolla hiihtoloma tai "itseopiskeluviikko", minulla taas ei ole pelkoa turhasta vapaa-ajasta. Luentoja riittää joka päivälle, ja huomenna alkaa viikon yhtämittainen työrupeama; lauantaita ja sunnuntaita lukuunottamatta 10h/päivä. -Eivätkä ne lauantai ja sunnuntaikaan ole vapaapäiviä, hieman lyhyempiä vain. Lisäksi pitäisi valmistella kaksi seminaaria ja kirjoittaa joku helkkarin essee parityönä.

pajukatsoo

En minä nyt ihan menetetty tapaus kuitenkaan ole, olen sentään yrittänyt vähän piristellä itseäni herkuilla ja elokuvilla! Mm. oheiset spelttiletut toimivat tässä yksi ilta oivallisina opiaatteina!

lettunen

aurinkoinen

lehcoja

taulujakukka

kukkapuska

Kohta pitäisi taas raahautua luennolle. Tämä aamu on mennytkin kiitettävästi pelkkiä uutisia ja blogeja selaillen. Uutisista tulikin mieleeni, että minäkin, omasta mielestäni jo aika karaistunut tyyppi, sain itseni syystä tai toisesta ihan tosissaan ahdistumaan tuosta viimevuotisesta Eerikan tapauksesta! (Ja masokistina kaivelin tietysti ne kaikkein karseimmat, huomiohakuisimmat ja tarkimmat keltaisen lehdistön kuvaukset tapahtumista. "Vähän" jäjessä kyllä joo..).

En yleensä jaksa mitenkään henkilökohtaisella tunnetasolla liikuttua kaikenmaailman murhista, pedofiliajutuista ja sairaista pahoinpitelyistä, mutta jostain syystä tuo tapaus sai aikaan minussakin ihan fyysisen pahan olon. Voin niin samaistua siihen paniikkiin mikä lapsella on ollut. Minulla ei ole varsinaista ahtaanpaikankammoa, mutta kaikki tuollaiset sitomis-, tukehtumis-, ja elävältä hautaamisjutut ovat todella ahdistavia. The Descentkin on ihan kamala kauhuelokuva vain sen yhden, lyhyen ja melko epäolennaisen, luolassa jumiinjäämiskohdan vuoksi. Hyi että.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?