perjantai 15. maaliskuuta 2013

Unelmien kesä

Nyt menee taas vaihteeksi niin hyvin, että ihan hävettää olla tällainen elämäntapapessimisti ja synkistelijä. Työrupeama on nyt ohi, ja posti toi toissapäivänä aivan mahtavia uutisia. Olen nimittäin saanut pienen apurahan perustutkinto-opiskeluani varten. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että voin unohtaa kesäopintotukien nostamiset ja epätoivoiset kesätyöhaut, ja voin tehdä kandini kesän aikana kaikessa rauhassa! Ilman tukikuukausien vähenemistä ja painetta opintopisteiden haalimisesta!

IMG_0392


Tämä on juuri sitä mistä olen haaveillut. Viimeiset kaksi kesää olen ollut todella kuluttavissa hommissa (jotka eivät alaani liity mitenkään), jotka ovat varjostaneet ikävästi myös niitä harvoja vapaapäiviä, ja survoutuneet uniin asti. Niinpä ajatus opiskelusta tuntuu todella rentouttavalta, näen niin itseni makoilemassa mökillä auringossa ja lukemassa lähdekirjallisuutta! Tämä pilvilinna tulee varmasti vielä jos nyt ei ihan romahtamaan, niin vähän notkahtamaan, mutta en anna sen toistaiseksi häiritä. Ainakin saan raataa minua oikeasti kiinnostavan aiheen parissa, ja osaan kuitenkin tarvittaessa ottaa itseäni niskasta kiinni.

IMG_0393

Eivätkä ne ilonaiheet edes siihen lopu, kohta on huhtikuu johon mahtuu monta mukavaa juttua; parin päivän visiitti Tampereella, parin viikon mittainen "Eläinten käyttö tutkimuksessa" -kurssi (pääsee käpälöimään hiiriä ja rottia! Ja tällä kertaa ihan eläviä!) ja viikon reissu Kreetalle anopin syntymäpäivien kunniaksi. Eli kyllä se vaan on jo suorastaan rikollista valittaa turhanpäiväisistä!

IMG_0394

IMG_0398

IMG_0395

Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?