tiistai 21. toukokuuta 2013

Pe-Ma

Kyllä se kesä on nyt täällä! Ja saatte taas rakeisia kännykkäkuvia!

mimmiauringossa

Perjantaina käytiin pitkästä aikaa elokuvissa, tällä kertaa katsomassa Kultahattu. Valitsin suosiolla 2D-näytöksen, sillä nyt muutaman 3D:n nähneenä olen todennut, että ei siitä ainakaan extraa toinna maksaa. Omaan silmään värit näyttää jotenkin haaleammilta 3D:nä, samoin yksityiskohdat  suttuisemmilta.

popsit

Kultahatun jälkeen käytiin vielä syömässä (tuhlaamassa viimeiset kirppikseltä saadut rahat!), ja pyysin kaverinkin vielä extempore kylään. Ei huono viikonloppu.


Jääkiekkoahan en seuraa, mutta viisustudiota sentään pidettiin lauantaina.

viisustudio
Laseissa ei muuten ole kirkasta viinaa, vaan vichyä

..ja pelattiin Euroviisubingoa.

viisubingo


Ehkä mitäänsanomattomimmat viisut ikinä. Omaan korvaani (ja silmääni, se tepastelu oli jotenkin niin sympaattista :D) paras kappale oli ehkä Unkarin Kedvesem.

mekkonen
Olivia Rougen tilauksenikin saapui eilen, ja mekko on just eikä melekeen sopiva.  Ainoa miinuspuoli on se, että tuohan täytyy vielä silittää. Suhtautumisestani vaatteiden silitykseen kertoo jotain jo se, että meillä ei ole silityslautaa, ja rautakin on suoraan 60-luvulta. In action kuvia tulee siis jahka pääsen vanhempien luo silityshommiin.
PS. Olen aina luullut, että minulla on aftoja, kun kieleen tulee joku nuppineulanpään kokoinen (sen neulapään, ei nupin..) kipeä rakkula, joka häviää puolessa vuorokaudessa. No nyt minulla sitten on  suusyöpä sellainen pyöreä saatanallisen kipeä läntti ylähuulessa neljättä päivää, ja tajuan miksi porukka ylipäätään jaksaa kitistä aftoista. Syöminen on tuskaa, ja ne apteekin törkeän hintaiset geelit puhdasta huijausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?