lauantai 15. kesäkuuta 2013

Happy pH ja emäsdietti

Olettekos kuulleet pH-tasapainosta, emäsdietistä ja elävästä verestä? Ette varmaan ainakaan koulun penkillä, sillä "pH-tasapaino on normaali syy-seuraus luonnonilmiö, joka ei ole tällä hetkellä ymmärretty lääketieteen oppineiden parissa."

Nykylääketiede ja biologia eivät ymmärrä sellaisia totuuksia, kuten että
 "Ruuansulatusjärjestelmä ei ole suunniteltu sulattamaan ruokaa - vaan se on suunniteltu alkalisoimaan ruoka, jotta se voisi muuntua punasoluiksi ja punasolut uusiksi kehon soluiksi" 
tai että
"Jos ylläpidämme kehon alkalisen rakenteen alkalisilla elämäntavoilla ja ruokavaliolla, voimme estää kaikki sairaudet ja taudit."

Onneksi jotkut kuitenkin jakavat tätä ilosanomaa meille tietämättömille. Joensuussa oli nimittäin 13.6 pH-ihmisten luento, ja paikalle saatiin pari biologian opiskelijaa ja skeptikkoa esittämään luennoitsijalle kysymyksiä ja äänittämään koko homma. Luento on nyt kaikkien kuultavissa, ja videon Youtube-sivulta löytyy myös tiivistelmä pätkän kohokohdista, jos haluaa kuunnella vain ne.
Jottei kenellekään jäisi epäselväksi, moinen pH-hömpötys on täyttä humpuukia ja ihmisten rahastamista. Vertaan ja kehoaan ei voi alkaloida millään alkalisella vedellä ja ravinnolla, sillä kehossamme on todella tehokkaat järjestelmät homeostaasin ylläpitämiseksi. Moni varmaan muistaa miten jo alakoulussa opetetaan munuaisten olevan niin tehokkaat, että vain puolikas riittäisi pitämään meidät kunnossa! Kehon ei myöskään voi sanoa joutuvan hirveälle rasitukselle happamien ruokien syömisestä, sillä jo keskiverto liikuntasuorituksessakin syntyy elimistöön enemmän happoa kuin kukaan mitenkään saisi normaalisti syömällä tai juomalla sisäänsä. Jotta elimistönsä pH:ta saisi edes vähän muutettua, pitäisi vetää käytännössä suolahappoa tai lipeää.
Punasolut eivät myöskään synny ruoansulatuskanavassa (eivätkä ruoasta..), eivätkä elimistön muut solut muodostu punasoluista.

1 kommentti:

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?