perjantai 14. kesäkuuta 2013

Juttusia

Kamala, kohta on jo juhannus ja illat alkavat taas pimenemään! Miksi ajan pitääkin mennä niin nopeasti. Olen lähiaikoina lähinnä laiskotellut; kirjoitellut kandia lauseen pari päivässä ja surffaillut netissä tappelemassa kreationistien ja abortinvastustajien kanssa. Tänään kuvailin sadepäivän kunniaksi parit viimeaikojen ostokset, joten niistä nyt juttua paremman puutteessa!

pöytää

Kuvassa (hienon asetelman lisäksi) meidän uusi hieno ratio! Olen nykyään nimittäin varautuja, tai ainakin luulen niin, sillä ensisijainen syy radion hommaamiseksi oli kuin olikin mahdollisten onnettomuustiedotteiden kuunteleminen. Jonkun kerran tuli nimittäin mieleen, että hittolainen, jos on joku tilanne päällä ja ei ole sähköjä ja puhelinlinjat ovat tukossa, niin mistäs sitä sitten kuulee toimintaohjeita! Mutta nyt on sekin ongelma ratkaistu. Ja on laitteessa sekin kiva sivuominaisuus, että sitä raaadiota voi kuunnella ihan huvikseenkin, ja saapa vielä muistitikunkin kiinni musiikinkuuntelua varten.


Viime viikolla tein pitkästä aikaa tilauksen Nellylle, ja tilasin sieltä mm. kukkapöksyt (näähän on nyt vissiin muotiakin?!);

pöksyset

kukkapökäset


Täytyy myöntää, ettei kuosi ehkä näytä tällaisella hukkapätkällä yhtä imartelevalta kuin niillä Nellyn kurjenkoipimalleilla, mutta väliäkös hällä!

Kuvat ovat mitä ovat, tällaisena pimeänä päivänä oli pakko käyttää tuota valovoimaisempaa 50mm objektiivia, ja kämpässä ei oikein riitä lääniä niin, että sillä saisi mahtumaan itsensä kuvaan kokonaan.


meikäläine

Housujen lisäksi heitin ostoskoriin kokeeksi sen monessa blogissa hehkutetun Proclèn Volume Booster -huulirasvan, kun hintaakin oli alle neljä euroa. Rasvassahan on, luonnollisesti, "Erityinen tieteellisesti tutkittu koostumus, jonka kollageeni tehostaa huultesi luonnollista täyteläilyyttä". Niinpä niin.. Yritin nyt kuitenkin olla ennakkoluuloton, ja tässä näette minun tulokseni kyseisellä tuotteella;

huulet

En menisi hehkuttamaan, mahdollinen pieni ero johtunee vain rasvan kiiltelystä huulilla. Hyvä tietysti jos joku tämän kokee toimivan niin hyvin, että jättää täytteet ottamatta. Minä tosin jatkan skeptisenä olemista ;)

Vähän huulirasvaa toimivampi ostos oli Tangle Teezer -hiusharja, joka sekin on saanut suurta suitsutusta osakseen. Yli kymmenen euroa moisesta kevyestä muovipalasta tuntuu kovasti ylihinnoitetulta, mutta lupaukset ovat kovia; harja vähentää hiusten katkeilua, haaroittumista ja irtoilua, ja lisäksi sitä voi käyttää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin.


tangle

Minun hiuksianihan ei märkänä harjata kuin äärimmäisessä hädässä (ja aina silloin harvoin kun käyn kampaajalla, missä moinen rääkki on jostain syystä tapana..), joten kokeilin harjaa kunnolla tietysti ensimmäisenä suihkun jälkeen. Ei toiminut, vaan latvoihin alkoi välittömänsti muodostua takkuja ja märät karheat hiukset harasivat vastaan kuten tavallista.

Sen sijaan kuiville hiuksille harja toimi jo ihan mukiinmenevästi. Kuten kuvasta näkyy, hiuksia kyllä irtoilee tuollakin, mutta ehkä snadisti vähemmän kuin tavallisella harjalla? Aamutakut myös selviävät kohtalaisen kivuttomasti. Yksi iso miinus kuitenkin on, Tangle Teezerin piikit ovat nimittäin melko pehmeät ja taipuisat, ja ainakin minun tiheällä ja paksulla hiuslaadullani ne joustavat ja menevät vähän lappeelleen kun harjaa painaa vähänkin. Niinpä harjakset eivät mene hiuskerroksen läpi päänahkaan saakka, ja minusta kun hiustenharjauksessa ainoa mukava asia on juuri se nuppihieronta minkä siinä samalla saa! Mutta käytetään tuota nyt vielä jonkin aikaa ja katsotaan, mikä on lopullinen tuomio. Jos en tykkää niin pitää myydä sitten eteenpäin!

tanglee


minäjataulu


Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?