perjantai 2. elokuuta 2013

2.8

Täällä on ollut hiljaista, sillä tässä ollaan nyt toista viikkoa evakossa kämpässämme meneillään olevan kosteusvauriorempan takia. Onneksi tänne vanhempieni luo ei ole ihan älyttömän pitkä matka, joten pystyn käymään täältä käsin myös koulussa. Joka muuten alkaa jo ensi viikolla kasvitieteen kenttäkurssin muodossa! Ei oikeastaan voisi kauheasti vähempää kiinnostaa, varsinkin kun sinne joutuu nyt heräämään joka aamu normaalia aikaisemmin täältä muutaman kymmenen kilometrin automatkan päästä.

IMG_2139


IMG_2131

Kandintekeleen laitoin joitakin päiviä sitten menemään ohjaajalle. Täysin keskentekoinenhan se vielä on (10 sivua raakiletekstiä), mutta on kai se parempi kuulla tässä vaiheessa jos olen ihan väärillä jäljillä. Maailman huonoimpana palautteen vastaanottajana jännittää ihan saakelisti, olen yleensä aika "valmiiksitekevä" ihminen enkä tykkää näytellä keskeneräisiä juttuja kenellekään. Nytkin runoilin saatesanoiksi pitkät liirum laarumit siitä, miten "tää teksti nyt on ihan keskenerästä ja siellä on virheitä ja enkä mä välttämättä oikeesti aio jäsennellä sitä noin...".

 Joudun odottelemaan vastausta vielä jonkin aikaa ohjaajan ollessa lomalla, joten olen tässä vähän lomaillut itsekin.

IMG_2134


IMG_2143


IMG_2141

IMG_2125


IMG_2122

IMG_2109

Täällä "maalla" oleminen on sinänsä ihan mukavaa kun saa saunoa harva se ilta, hiimailla ulkona ilman sen kummempaa syytä ja istua terassilla lukemassa kirjoja (..ja syödä samalla syntistä suklaakakkua). Mutta täytyy silti myöntää, että on mulla jo ikävä kotiin. Ei niinkään kaupunkiin, mutta omaan rauhaan ja hiljaisuuteen. Jospa se remontti valmistuisi vielä tässä elokuun aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?