torstai 12. syyskuuta 2013

Kuulumisia, ruokaa ja Liikaa homotusta.

Noniiiin, nyt voisi sanoa kesän olevan purkissa ja ollaan palattu takaisin arkeen. Joka paikkaa särkee kun liikunta alkoi taas kesän lusmuilun jälkeen, ja aamuisin kehtuuttaa nousta luennoille. Kesän omistaminen kandin teolle oli kyllä nerokkain päätös vähään aikaan! Kuten arvata saattoi, ei se kandi tullut valmiiksi kesän aikana, mutta kyllä sitä aika paljon tuli tehtyä. Ei siitä nyt oikeastaan enää puutu parin asia-asian lisäksi kuin abstract ja yhteenveto, ja sitten saakin tapella enää kielen ja muiden muotoseikkojen kanssa. Just sain ohjaajalta palautetta, että siellä on paljon aivan liian lennokasta ja suorastaan lehtityylistä juttua tieteelliseksi tekstiksi (mm. lauserakenteet "On aiheellista huomata..." , "Näin ollen.." ja "Tämä asettaa erilaisia haasteita..") :D Ja minä kun luulin aina olevani hyvin viileä ja asiallinen kirjoittaja. Mutta tässähän sitä taas oppii.

Tänään minulla on melkein vapaapäivä, ja olen kuluttanut sen varsin tehokkaasti tutustumalla Twitteriin, josta aloin melkein kiinnostua Eevan siitä blogattua. Muunkin kuin Twitterin osalta hieman jälkijunassa tulevana ihmisenä katsoin myös tämän kolmen viikon takaisen helmen, eli Silminnäkijän jakson "Liikaa homotusta". Ilmeeni ensimmäisen neljän minuutin aikana;

IMG_2499

IMG_2490

Koska olen tänään hyvällä tuulella, "Liikaa homotusta" oli todellinen päivän piristys (jossain muussa mielentilassa se olisi saattanut vain vituttaa ankarasti). Jani Viinikainen ei vaan voi olla todellinen henkilö, homopoikaa lainatakseni, sehän on kuin suoraan Pasilasta! Ja ne sen paidat! Oijoi, sain juuri uuden tulokkaan lemppari sketsihahmoihini.


Mutta nyt taas yliopistolle. Tämän päivän agendana on selvittää, mitä ihmettä ovat opintokokonaisuudet ja miten niitä haetaan. Olen vissiin suorittanut moisia jo ainakin pari-kolme, mutten hakenut niistä merkitöjä. Hyvä kai se on myöhään kuin ei milloinkaan.

PS. Koska tykkään illat pitkät ottaa hipsteristi ruokakuvia, niin tässä pari tältä viikolta!


IMG_2475

IMG_2503

IMG_2488

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?