keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Alkuviikosta selvitty

Helou, elossa ollaan! Selvisin maanantaista ja eläinkoe-esitelmästä, en kunnialla mutta kuitenkin. Enkä edes ottanut vakavasti harkitsemiani paria rohkaisuryyppyä aamulla (ei maistunut, koska edellisiltana vedin kauhuuni useamman lasin viiniä), hyvä minä! Lähinnä paperista lukemiseksihan se esitelmöinti meni, ja totaalijäätyminenkin sattui yhden kerran. Parempi kokemus kuitenkin kuin edellinen.

IMG_2679

Tutkimukseni ja esitelmäni aihe oli koirien ja kaniinien kasvattaminen kuuloetäisyydellä toisistaan, ja kuinka tämä mahdollisesti vaikuttaa kanien stressivasteisiin. Noottia tuli monesta asiasta, mm. siitä, että eivät ne koirat ole äänekkäitä kuten minä ilmeisesti luulen (No öö, sitten tutkimuksen tulos varmaan on, että koirien ja kanien kasvattaminen kuuloetäisyydellä toisistaan ei aiheuta kaneille stressiä? Ei tutkimuksista aina saada ulos sitä tulosta mitä on odotettu). Ja että olenkohan minä nyt ollenkaan älynnyt, että myös verinäytteiden otto stressaa eläimiä ja nostaa stressihormonitasoja (No siksihän meillä on se kontrolliryhmä?). Olin siinä sitten niin lukossa etten osannut puolustaa itseäni, mikä harmittaa näin jälkeenpäin. Mutta ei se kai auta märehtiä, pääasia että homma on ohi.

Luontokonttaustakin tuli taas viikonloppuna harrastettua, partion tiimoilta tällä kertaa. Kohteena oli Ala-Koitajoki.

IMG_2699


IMG_2675


IMG_2680


IMG_2674


IMG_2710


IMG_2704


IMG_2721


IMG_2719


IMG_2722


Saahan nähdä, tuleeko seuraavanakin viikonloppuna lähdettyä rypemään (ei tosin partioporukan kanssa). Vähän oli nimittäin puhetta, että pitäisikö käydä lauantaina kiertämässä Patvinsuolla yksi viidentoista kilsan lenkki. Siinä mielessä syksy on ihan parasta ulkoiluaikaa, että ötökät ovat jo poissa ja ei tule liian kuuma. Eikä tuo reippailu pahaa tee, sillä syksy on jostain syystä herättänyt minussa myös hirveän suklaa- ja sohvallanyhväyshimon. Nolottaa ihan myöntää, että olin eilen ihan riemuissani saadessani tekstarin, että Jazz – tanssi on siltä iltaa peruttu. Mutta ehkä tämä fiilis on vaan väliaikaista!

2 kommenttia:

  1. Meillä oli kans viime viikolla tanssitunti peruttu, ja olin siitä varmaan yhtä innoissani kuin säkin tosta :P Oon maannut sohvannurkassa jo usemman viikon, se jäi vähän ikävästi päälle sairastelun jälkeen. Nyt koitetaan uuteen nousuun - vaikka eilenkin kyllä peruin tanssitunnin :P Ehkä sit ens viikolla taas.

    VastaaPoista
  2. Se on niin petollista kun jää joskus muutama tunti väliin, niin ei sitten huvittas mennä enää millään :D

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?