perjantai 11. lokakuuta 2013

Kannatti odottaa

Haa!

Joku ehkä muistaa, kun joskus viime vuonna pohdiskelin sopivia aamukahvikuppeja ja päädyin lopulta hankkimaan kolme kipaletta Marimekon Oivia.


Mutta pitäähän kahvikuppeja olla enemmän kuin kolme! (Siis tuollaisia isompia, ei niin "vieraskuppeja") Ongelmana oli vain se, että erilaisia mustavalkoisia kuoseja ei ollut näihin kahvallisiin mukeihin tarjolla enempää,  ja se pilkkuversio ei jostain syystä sytyttänyt.

Mutta nyt niitä on! Kävin tänään pitkästä aikaa kaupungilla (piti ostaa miehen siskolle muotovaahtoa), ja huomasin Marimekon liikkeen ohi kävellessäni, että sinne on ilmestynyt uusia astioita. Kotona surffailin heti Marimekon sivuille, sieltä löytyikin seuraavia ihanuuksia;

Sääpäiväkirja -muki. Sopis just eikä melkein tuonne meidän komeroon! Samoin tämä Kuusikossa;


Kuvat Marimekko


Kyllähän nuista nyt toinen on ainakin hankittava. Mieluiten molemmat.

Nyt kun päästiin pitkästä aikaa näihin haluamisiin, niin esitellään nyt loputkin pakkomielteet. Kaikki jotka vähänkään joskus vilkaisevat jotain sisustuslehteä tai -blogia tietävät jo varmaan by Nordin, ja näiden eläinaiheiset tyynyt. Itse olen ylläripylläri ihastunut tähän susiversioon;


Kuva: Occa-Home


Lisäksi by Nordilla on lakanoita. Näistäkin olisi aika mahtavaa saada pari!Kuvat: LifestyleNordic -blogi, Sisustus idea.
 
 
Sinällään tämä opiskelijan köyhähkö rahatilanne on ihan hyvä juttu, etten todellakaan pysty tekemään mitään sadan euron tuiki tärkeitä tyyny/pussilakana -heräteostoksia. Sinällään taas ihan huono, että ei kyllä pysty tekemään mitään muitakaan ostoksia (Totta puhuen alkaa tuntua, että tuo reilu parisataa euroa joka jää käteen vuokran jälkeen ei enää meinaa riittää edes ruokaan. Ja ei kun vaan hinnat nousee...). Onneksi on kuitenkin veronpalautukset ja Klarnan osamaksu olemassa, voi nimittäin olla, että jotain näistä tulee hankittua vähän omaksi joululahjaksi :) (Joulu mainittu! Lupaan silti, että varsinainen höyrötys ja fiilistely alkaa vasta marraskuun lopulla.)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?