keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kiinnostavia faktoja?

Päätin tässä joutessani (krhmn, pitäisi tehdä huomiseksi ekotoksan esitelmä..) tehdä vaihteeksi tämän iät ja ajat netissä pyörineen "viisi faktaa itsestäsi" -haasteen, jos sitä vaikka keksisi välillä jotain uutta itsestään!

IMG_3013

1. En huuhtele kunnolla suutani hampaidenpesun jälkeen. Huuhtelen vain hammasharjaa kylmällä vedellä, "imaisen" harjan kuivaksi ja sylkäisen :D Interesting... Mutta ei se väärin oo, lukekaa vaikka!

IMG_2991


2. Lapsena askarrellessani tykkäsin siitä, kun kädet sotkeentuivat Erikeeperiin. Kuivuneen liiman nyppiminen irti ihosta oli (on..) huippua!

IMG_2987


3. En syö aamupalaa. Mulla ei heti herättyäni ole yhtään nälkä, ja tuntuu että ruoansulatus ei herää nupin kanssa samaan aikaan. Aamukahvinikaan ei siis ole mikään järjetön sammio kuten monella, vaan puolikas (kahden desin)kupillinen, josta siitäkin saattaa jäädä yli kun en vaan jaksa juoda.

IMG_3004
Sienikeitto NAM


4. Nauran väärille asioille. Ja nyt ei puhuta vain jostain "mustasta huumorista" (koska se ON ihan oikeasti hyvää ja hauskaa huumoria), vaan sellaisesta nolosta kaksinaismoralismista ja nauramisesta asioille, joista ei oikeasti edes pidä. En oikeasti tykkää esim. ihmisten kiusaamisesta ja arvostelusta pukeutumisen (tai pukeutumattomuuden..) vuoksi. Silti löydän itseni nauramassa Miley Cyruksesta ja tämän Wrecking ball -biisistä tehdyille parodioille. Ja kun Jollashovin sivut hakkeroitiin ja yksityisiä Facebookviestejä vuosi julkisuuteen, niin kappas vaan olin minäkin heti näätimässä ja tirkistelemässä netissä kiertäviä screen shotteja. Nauran myös kaikenlaisia ikäviä strereotypioita viljeleville vitseille ja pilakuville, vaikka oikeasti ajattelen asioista toisin. En ole näistä asioista ylpeä. En kuitenkaan itse levittele ihmisistä ikäviä juttuja tai osallistu dissaamiseen, jos nyt jotain positiivista voi sanoa.


IMG_3005
Lyhty lyhty lyhtyyyy... Siinä se on sohvannurkalla eikä muualle mene. Silläkään uhalla, että kaikki (kissoista lähtien) törmäilevät siihen.

5. Minussa ei ole oikein koskaan ollut fanityttöainesta. En ole ymmärtänyt näiden Brad Pittien, Jasper Pääkkösten ja muiden päälle. En tiedä oikein ketään julkisuuden henkilöitä nimeltä, ja kuuntelemieni bändien jäsenet ovat minulle usein täysin tuntemattomia ja yhdentekeviä. Jos pitäisi nimetä mielestäni parhaita miesnäyttelijöitä, päätyisin sellaisiin vanhoihin ukkoihin kuin Hugh Laurie, Gary Oldman ja Alan Rickman :D

IMG_3010

Ah, tulipahan taas sydäntä purettua.

2 kommenttia:

  1. Hei mahtavaa! Jotenkin ihanan virkistäviä faktoja :)

    VastaaPoista
  2. Jee! :) Ja tätähän ei kukaan kiellä kopsimasta ja tekemästä myös itse ;)

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?