perjantai 8. marraskuuta 2013

Lukemista viikonlopulle

Päätin näin viikonlopun kunniaksi jakaa muutaman (tavalla tahi toisella) kiinnostavan jutun, jonka olen tällä viikolla lukenut.


No ei, ei varmasti kerro. Jutusta puuttuivat lähteet alun perin kokonaan, ja ne sinne pyynnöstä lisättiin. Ilmeisesti käytettyjen lähdeartikkelien lukeminen ja ymmärtäminen oli kirjoittajalle kuitenkin haastavaa (tai ei uskottu, että niitä kukaan eksyisi lukemaan...), joten muutaman kommentin jälkeen eräskin lähde jouduttiin tekstistä poistamaan kun ilmeni, ettei se oikeastaan edes tukenut tekstissä esitettyjä väitteitä... Oih mitä draamaa :)

En ole kirjoittajan kanssa ihan samaa mieltä alkoholimainonnasta (tai siitä, onko sen vähentäminen oikeasti tehokas keino vähentää nuorten alkoholinkäyttöä). Tykkäsin kuitenkin näiden eri argumentaatiotapojen esittelystä.

Pieni otanta ja ei varmaan muutenkaan maailman luotettavin koe, mutta SILTI. Tässä näkyy mun mielestä  se, että riittävän vakuuttavalla esiintymisellä ja argumentoinnilla saadaan vaikka mustasta valkoista. Tai väkivallasta kulttuuria. Toki varmaan tästä "korrektiudestakin" on kyse. Minun neuvoni ihmisille on, että  AJATELKAA ja KYSEENALAISTAKAA! Älkää uskoko kaikkea mitä teille syötetään, älkää vaikka se kuulostaisi kuinka vakuuttavalta.

Hyvää viikonloppua ja isänpäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?