torstai 21. marraskuuta 2013

Pimeys

Marraskuu. Minulla ei ole ollut suurempia ongelmia tämän paljonpuhutun synkkyyden ja sateisuuden kanssa, olen siis päässyt ilmeisen hyvin yli kaikista vuodenaika-angsteistani. Nyt negatiivisuus alkaa kuitenkin saada jo minutkin valtaansa.

IMG_3067

Kukaan ei halua ostaa meidän autoa (terkkuja muuten kaikille kusipäille, jotka lupailette aina "tulla huomenna katsomaan" ja ette koskaan ilmesty. Kiva päivystää kotona teidän takia).

Kandihomma on ihan kamalaa, aina on jotain pielessä.

Olen säheltänyt kaksi päivää opintolainojen kanssa (nostin vahingossa vuoden edestä lainaa parin satkun sijaan).

..Vituttaa kun joutuu ottamaan lainaa, että olisi vara käydä apteekissa ja maksaa sähkölasku (työttömät ja sosiaaliturvan varassa elävät ei joudu).

Mieskin on yksi hiivatin ankeuttaja; kuljeksii täällä mustassa hupparissa ja valittaa, kun on niin synkkää ja märkää ja pimeää.

IMG_3066

Mutta periksi ei anneta, kyllä niitä ilonpilkahduksiakin löytyy. Yksi sellainen on esimerkiksi se, että helmikuussa Joensuun areenalle tulee Petroskoista Pähkinänsärkijä -baletti! En ole koskaan aiemmin ollut katsomassa balettia, ja nyt jazztanssin myötä alan ehkä ymmärtääkin sitä paremmin. Jazzissa ja baletissahan on paljon yhtäläisyyksiä, käytössä on paljon samaa terminologiaa ja monet liikkeistä ja asennoista on samoja tai hyvin samanlaisia. Ja molemmissa tehdään tietysti piruetteja. Mutta siis, tosi siistiä että täällä korvessakin välillä tapahtuu! Ja toisaalta, onhan sieltä Petroskoista tänne Joensuuhun lyhyempi matka kuin esimerkiksi Helsinkiin ;)

Muita iloisia asioita ovat tietysti kissat (jotka näkivät ilmeistä päätellen ulkona jotain hiiiiirveän jännää) ja överikaakao. Kyllä tästä selvitään! Ankeuttajallakin on synttärit ensi viikolla, joten ehkä sekin tuosta piristyy!

IMG_3058


IMG_3061

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?