tiistai 3. joulukuuta 2013

Kalevalaunelmia

Ei tainnut olla hyvä idea liittyä Kalevala koru -kirppis ryhmään Facebookissa. Löydän itseni harva se päivä kuolailemasta kaikkia KK ihanuuksia!


http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Riipukset/6500

Hopeinen Talon sydän -riipus on kummitellut mielessäni jo pari vuotta. Täyttä hintaa (160€) en tuosta kaunokaisesta kuitenkaan viitsisi maksaa, joten täydellistä tarjousta odotellessa... En tiedä mikä minua riivasi, kun muutama viikko sitten näin riipuksen myynnisstä kuudella kympillä, enkä huutanut sitä itselleni. Nyt kaduttaa! Noh, seuraavan kerran sitten.


http://www.tiitula.com/kalevala-tintti/

Tintti sen sijaan on uudempi ihastus. Tinttien valmistus ja myynti on jo lopetettu, mutta huhujen mukaan ne palaavat tuotantoon ensi vuonna (ja ainakin niitä on mahdollista ennakkotilata esim. Koruverkosta). Itseäni kiehtoisi hopeinen tintti valkoisella möhömahalla, mutta en löytänyt kuvaa moisesta.

http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Riipukset/8214/1 
Lumikukka kuuluu Talon sydämen ohella pitkäaikaisihastuksiin.

http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Rannekorut/6822

Äitini keräilee tätä Maan voima -sarjaa pronssisena, minä taas kallistun enemmän hopeaversion puoleen. Maan voimat ovat muuten poistumassa myynnistä, joten kannattanee kiirehtiä jos joku vielä näistä haaveilee!

http://www.kultastore.fi/tuote/235/kalevala-my-saaga-numerohela-6839

Sitten on tietenkin My Saaga -sarja. Tästähän minulla on kuvanmukainen musta nahkanauha ja kaksi hopeahelaa, toiveissa tietysti hankkia joskus lisää!

http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Sormukset/117

Sydänsormus löytyy löytyy hirveän monelta. Itse muistan ihastelleeni sitä ensimmäisiä kertoja yläkoulun biologianopettajallani. Kaunis on mokoma.


Että semmosia namusia tällä kertaa. Oikeasti olen niin huono käyttämään koruja, että tosiasiassa en edes haluaisi omistaa näitä kaikkia. Enhän mä ehtisi ikinä käyttää niitä! Aina on kuitenkin kiva haaveilla :)


Kuvat toimivat linkkeinä lähteisiinsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?