lauantai 28. joulukuuta 2013

Välipäivää

Jokos siellä on joulusta selvitty? Itse rentoilin joulunajan aika huolella, ei tullut juuri kuvia otettua tai netissä luuhattua. Nämä välipäivät taas ovat kuluneet ostoksilla juoksemiseen, käytiin mm. Ikeassa saakka hakemassa uusi tietokonepöytä (Vinkki muillekin: Lasse lähtee nyt vain 29€:llä!).

IMG_3406

IMG_3420

IMG_3393

IMG_3368

Ihania joululahjojakin sain, mm. Tulen ja jään laulu -kirjasarjan toisen osan, lempparihajuveden ja uuden MySAAGA -helan. Myös toivottu valurautapannu löytyi paketista, pitänee sekin testailla tässä joku päivä!
 
IMG_3425

IMG_3429

IMG_3434

Eikä sovi tietenkään unohtaa järjetöntä suklaakasaa jonka tuhoamisessa voi mennä tovi....

IMG_3428

Löysin alennusmyynneistä peräti pari vaatekappaletta, joten pitää katsoa jos pitkästä aikaa saisi sellaista päiväNasu -henkistä kuvaa napattua! En kauheasti pidä vaateostoksista nykyään, tuntuu että kaikki vaatteet ovat ihan ihme riepuja jotka virttyvät ja purkaantuvat heti parin pesun jälkeen. Joko meidän pesukoneella on joku ongelma, tai sitten näiden perus henkkamaukkarättien taso on todella laskenut muutaman vuoden aikana. Tai ehkä vika on vaan minun pääni sisällä, ja on aika siirtyä "täti-ihmisten liikkeisiin".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?