tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Menneenä vuonna tapahtui paljon kaikenlaista. Ei liene liioiteltua sanoa, että vuosi 2013 oli tähänastisen elämäni paras! Miksi? No ainakin seuraavat asiat ovat jääneet mieleen;

- Ugandan reissu. Vasta viime kuukausina olen alkanut kunnolla ikävöimään tätä matkaa, tuntuu niin haikealta tietää ettei toista samanlaista (ja samalla porukalla) tule. Aivan mahtava reissu.

auringonlaskussesellä

kobiurokset

- Kreetan loma. Matkustelu on kivaa. Kreetalta kaipaan erityisesti herkullisia dolmadeseja.

12


- Pelkojen voittaminen. Olen menneenä vuonna päässyt (ainakin suurimmaksi osaksi) yli monista lääkäripeloista. Sain otettua rästiin jääneet jäykkäkouristus ja poliotehosteet ja näiden lisäksi tuli monta muutakin piikkiä. Jää hyvästi höpelö neulakammo! Lisäksi aloitin myös suuni kunnostusprojektin, eli hammaslääkärin penkissä on tullut istuttua tänä vuonna jo neljästi. En minä siitä vieläkään pidä, mutten kuitenkaan näe enää painajaisia viikkoja etukäteen. Kiitos YTHS, toivottavasti en valmistu ikinä ja joudu takaisin julkisen terveydenhuollon pariin!

- Kesä ja kandi. Ei kamalia kesätöitä ja jatkuvaa ahdistusta siitä, mitä tällä kertaa teen väärin. Lisäksi kesään mahtui kahdet häät, yhdet ristiäiset, rippijuhlat ja reissu Helsinkiin ja Tampereelle. Ei huono kesä ollenkaan!

matsku

kesäherkut

jussivarpaat

IMG_1772


- Tanssi. Aloitin jazz -tanssin ja pääsin esiintyvään itämaisen tanssin ryhmään. Raskasta, mutta ihanaa!

IMG_2576

Näiden lisäksi vuoteen mahtui monia pienempiä kivoja juttuja, kuten mökkeiltyä, patikoimista, ekologian kenttäkurssilla rypemistä ja Kolin kylpylässä lillumista.

Nyt vaan toiveikkaana ensi vuoteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?