perjantai 3. tammikuuta 2014

Who I Am

Olen tässä miettinyt itseäni. Tarkalleen ottaen sitä, millainen minä koen olevani, millainen haluaisin olla ja mitä muut minusta ajattelevat.

IMG_36151

Minulle on sanottu, että minun "tyyliini" tottuminen kestää hetken. Tiedostan olevani lyhytpinnainen, stressi- ja meluherkkä introvertti joka hymyilee vähän ja puhuu silloin kun on asiaa. Olen tullut siihen tulokseen, että ulkopuolisen silmissä nämä ominaisuudet näyttäytyvät lähinnä kusipäisyytenä. Ajatus on kamala, enhän minä ole yhtään sellainen ihminen! Vaan herkkä, äärimmäisen kiltti ja suvaitsevainen persoona! Mutta miten se sitten näkyy? No ei mitenkään.


IMG_3632

Niinpä päätin tehdä uudenvuodenlupauksen, ja yrittää olla enemmän se ihminen joka "oikeasti" olen. Tai joka ainakin haluaisin olla.

Haluaisin jotenkin kyetä sanomaan tai näyttämään ihmisille, että välitän heistä. Mikä siinä on loppujen lopuksi niin vaikeaa? Sukulaistenkin kanssa on viileähköt ja hyvin asialliset välit, vaikka oikeasti minusta olisi mukava jos voisi jutella rennosti edes omien sisarustensa kanssa. Ja miehen sisarusten lapset, voi luoja niiden täytyy vihata minua! En ole sanonut niille ipanoille varmaan koskaan mitään kivaa, vaan kieltänyt ja komentanut senkin edestä...

Positiivisen palautteen antamiseen menee vielä aikaa, mutta ehkä realistisempi aloitus olisi sen negatiivisen karsiminen? Tai ainakin huomion kiinnittäminen siihen, millä äänensävyllä ihmisille puhuu.

...Tai sitten voi olla, että tämä jää pelkäksi sanahelinäksi ja heti huomenna olen taas nyrpistelemässä nenääni kun telkkari on liian kovalla ja joku tömistelee liikaa kävellessään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?