tiistai 4. helmikuuta 2014

Hengissä ollaan!

Muistatteko kun valittelin elämän ja asioiden etenevän nopeasti? En valehdellut, sillä nyt minulla on semivarma gradupaikka, ja ainoa mikä puuttuu on uusi vuokrakämppä. Superjännää, superpelottavaa. Kauhea kiire koko ajan.

IMG_3815

IMG_3814

Yllättävän hyvin olen onnistunut silti rentoutumaan. Tinttikoru on hengaillut joka päivä kotiutumisestaan lähtien onnenamulettina kaulassa, ja sen pikkuruista massua ja nassua kun katsoo, ei voi olla pahalla tuulella! On se helppoa tämä materialistin elämä…


IMG_3833

Olen myös ehtinyt kaikkien koulukiireiden ohella miettiä, että mitä teen ystävänpäivänä. Mies lähtee tuolloin jonkun kaverinsa luo pelaamaan Civilizationia koko viikonlopuksi. Ei sillä että meillä nyt ennenkään olisi ystävänpäivää vietetty, mutta nyt kun sen saa viettää yksin, on monia tärkeitä asioita pohdittavana. Esimerkiksi ravitsemus. Ostanko Chocolate Fudge Brownie -jätskipurkin jonka saan syödä kokonaan yksin? Vai pullon punkkua? Minkä sairaan ja kiusallisen elokuvan katson tällä kertaa? Vai pitäisikö vongata joku kaveri (kyllä, puhun justiinsa sinusta, tuleva sähköinsinööri) jakamaan se pullo?

Noh, onneksi on yli viikko aikaa suunnitella näitä elämän tärkeitä asioita. Samalla kun panikoin, että mistä helvetistä saan asunnon toukokuuhun mennessä ja mitä ihmettä kirjoitan tutkimussuunnitelmaan etten kuulosta ihan idiootilta, ja ettei minua heivata saman tien mäkeen projektista.

IMG_3821

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?