lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hyvää naistenpäivää!

..Tiesittekö muuten, että miestenpäiväkin on olemassa? Enkä nyt tarkoita Steak & Blowjob Dayta, vaan ihan kansainvälistä miestenpäivää. Itse olen vuosikaudet pohtinut, että miksei sitä miestenpäivää ole vieläkään perustettu. Ihan äsken vasta selvisi, että onhan se ollut olemassa kaikki nämä vuodet... Pitääpä muistaa.

IMG_3918

IMG_3921

Tämä lauantai on mennyt juustofonduen ja kirppistelyn merkeissä. Reilun kuukauden päästä olisi tiedossa nimittäin muutto toiseen kaupunkiin, ja kaikesta ylimääräisestä roinasta pitää yrittää päästä eroon. Yllättävän paljon kirppikselle joutavaa kamaa tällaiseenkin pieneen kaksioon kertyy muutamassa vuodessa!

Mutta tosiaan, muutto edessä. Vähän jänskättää koko homma, sillä vaikka asunto on hankittu ja takuuvuokrat maksettu, edelleen on hirveästi kaikkea epäselvää. Nytkään en ole kahteen viikkoon saanut vastausta sähköposteihini, ja jänskättää että onkohan minut unohdettu/hyllytetty graduprojektista kokonaan! Ja puhelimella soittaminenhan ei ole mikään oikea vaihtoehto...  Noh, jospa ne asiat siitä selviää. Odotan vielä viikon. Ja viikon, ja viikon....

IMG_3926

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?