torstai 3. huhtikuuta 2014

Palashampoo?

Nyt kun viime vuonna Kreetalta tuodut oliivisaippuat ja joululahjaksi saadut shampoot alkoivat olla lopussa, sain viimein hyvän syyn testailla Lushia. Olen vilkuillut Lushin verkkokauppaa varmaan pari vuotta, mutten koskaan tilannut mitään. Nyt keräilin ostoskoriin rohkeasti merileväsaippuaa ja kaksi palashampoota. En ollut koskaan aiemmin kokeillut kiinteää shampoota, mutta koska en ole turhan kranttu siitä millä itseni pesen, uskalsin tilata näitä ihmeellisyyksiä saman tien kaksi jotta sain säilytysrasian kaupan päälle.


IMG_4049

Toimitus kesti pari päivää ja sain paketin eilen kotiin. Pakkauspehmikkeenä oli käytetty paperisilppurin jätettä, tosi kätevä idea minusta!

IMG_4054


IMG_4062
Sea vegetable saippua, Seanik ja Jumping Juniper shampoopalat ja ilmaisnäytteenä saatu Fresh Farmacy kasvojenpuhdistusaine.


Minä en ole oikein koskaan ollut tukkaihminen. En osaa enkä tykkää tehdä mitään kampauksia ja minulle on ihan yks hailee mitä hiustenhoitotuotteita käytän, sillä käytän niitä hyvin vähän. Käyn joka päivä suihkussa, mutta pesen hiukset shampoolla vain silloin kun ne alkavat näyttää rasvaisilta (pari kertaa viikossa). Niinpä kokeilin (ja tilasin...) tuotteita melko luottavaisin mielin ilman sen suurempia odotuksia, ja yllätyin positiivisesti! Käytin shampoota siten, että hieroin sitä ensin märkiin käsiin ja levitin sitten hiuksiin. Hyvän vaahdon sai aikaan yhtä nopeasti kuin nestemäiselläkin shampoolla, ja ainakaan minä en huomaa eroa pesutuloksessa. Tämä johtuu ilmeisesti siitä, että Lushin palashampoot sisältävät nestemäisten shampoiden tavoin sulfaatteja, minkä vuoksi ne eivät myöskään ole täysin luonnontuotteita.
 
Shampoot tuoksuvat melko voimakkailta (itselläni teki ihan pahaa kun nuuhkaisin Seanikia ensimmäisen kerran oikein syvään), mutta haju ei tartu kuitenkaan pahasti hiuksiin. Muutenkin palat tuntuvat melko näppäriltä, mahtuvat pieneen tilaan ja roskaa tulee paljon vähemmän kuin purkkituotteita käytettäessä. Monet ovat kehuneet myös riittoisuutta, mutta siitä minä en osaa sanoa vielä mitään. Hintaa yhdellä shampoopalalla on vajaa 13€, ja niiden luvataan kestävän keskimäärin 80 hiustenpesua. Saas nähdä innostuuko näitä ostamaan toisenkin kerran!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?