maanantai 7. heinäkuuta 2014

Delicatessen

Kameran sisällön perusteella olen viime aikoina lähinnä syönyt kesäisiä herkkuja. Uusia perunoita, kuhaa, raparperi-inkiväärisangriaa... Ja toissapäivänä söin Cafe satamassa elämäni herkullisimman juustokakkupalan!


IMG_5145


IMG_5136


IMG_5135


IMG_5130


IMG_5142Mitäs muuta... Pelattiin viikko sitten vihdoin ja viimein Half Life 1 läpi! Ja ilman koodeja tai muita apuja! Tällä kertaa kolmas kerta toden sanoi, olen koittanut läpäistä peliä jo kahdesti aiemmin, mutta molemmilla kerroilla se on kaatunut ja seonnut lopullisesti jossain vaiheessa. (Mahdollisesti waretuksen ja seinien läpi kulkemisen mahdollistavan koodin käytän vuoksi..). Oli se vaan jänskä ja hyvä peli!

Niin ja semmoistakin on tapahtunut, että kuulin mutkan kautta olevani raskaana! Hauskaa, että tällaisen asian "tietää" puoli sukua ennen minua itseäni? Paljon tosin selittää se, että huhun oli laittanut liikkeelle muuan +90 vuotias mummeli, jota näen suunnilleen kerran vuodessa. Mutta kyllä tuo homma meinasi silti vähän ottaa koteloon, ihan kuin mulla ei olisi ulkonäkökriisejä jo muutenkin. Mutta joo, ei ole bebejä tulossa meille ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?