sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kuopion paras picnicpaikka (ja vähän kroppa-angstia)

.. Löytyi viimein. Mutta älkää luulko että paljastan tarkan sijainnin, lälläslää.


IMG_5468

IMG_5446

IMG_5441

IMG_5458

Nexplanonin kukittama naamakin alkaa näyttää ehkä hivenen paremmalta. Pöhöttynyt olemus ja pömppövatsa sen sijaan eivät ole kadonneet vielä mihinkään...

IMG_5462

Piti jonkin aikaa miettiä, että julkaisenko ylläolevaa kuvaa ollenkaan. Sitten ajattelin, että mitä helkkaria se tämäkin on, että mun oikeasti pitää miettiä tällaisia asioita muiden ihmisten takia. Ajattelin, että menkööt nyt sitten. Mutta kyllä se silti ahdistaa. Kovasti aina markkinoin, että miten kaikenkokoisilla ja muotoisilla ihmisillä pitäisi olla mahdollisuus tuntea itsensä hyviksi ja kauniiksi ulkopuolisten mielipiteistä välittämättä, mutta silti omalla kohdalla koko homma menee reisille. Mä olen siinä mielessä ihme ameeba, että en vaan osaa sulkea korviani niiltä kaikilta iltapäivälehtien ja blogien "näin näytät hyvältä/pukeudut oikein/pääset bikinikuntoon" -ohjeilta. En, vaikka samalla tiedostaisin miten älytöntä koko touhu on. Ei tässä voi enää bikineitäkään käyttää.

IMG_5450

IMG_5455

Näillä kesäeväillä ei tosin ole ihmekään jos ei mitään suurta laihtumista pääse tapahtumaan. Mutta omasta motivaatiostahan se on kiinni; tällä hetkellä kiinnostaa enemmän muffinssi kuin pyykkilautavatsa. Siksi tuntuu typerältä ylipäätään valittaa ulkonäköasioista, mutta valitanpahan silti. Ihmiset on välillä typeriä.

IMG_5448

1 kommentti:

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?