perjantai 10. lokakuuta 2014

Uimapukukierros!

IMG_5833

Ostinpa sitten tämmösen. Olen tuskaillut näiden uikkariasioiden kanssa jo pitkään, mistään kun ei tunnu löytyvän kunnollisia bikineitä tai uikkareita. Siis sellaisia, joissa voi oikeasti uida ilman että ne lähtevät päältä. Sellaisia, joissa tuntisi olonsa varmaksi. Kuvan Esther Williams -uikkari on tilattu herkullisia retrouikkareita myyvältä Brittifirma For Lunalta, ja saas nähdä miten se hoitaa asiansa.

IMG_5835

Malli on kyllä kiva ja väri herkullinen, mutta löytyy tästäkin (lähes 90€ maksaneesta!) simmarista pari miinuspuolta. Isoin niistä on tuo helvetillinen halterneck -olkain. Vihaan halterneckejä, hiukset jäävät aina sinne solmun väliin ja niskat kipeytyvät. Loogisesti suurin osa uikkareista ja biksuista on juuri niskalenkkimallisia, joten ajattelin että menköön sitten. Narut saa kuitenkin tarvittaessa solmittua vaikka suoraan selän taakse, ja uikkarin malli vaikutti muulta osin kivalta.

Toinen pikkumiinus on uikkarin koko. Kaupan sivuilla nimittäin suositeltiin, että jos arpoo kahden koon välillä, kannattaa valita näistä suurempi. Otin sitten koon 10, ja hitusen isohan se tietysti on! Tai ei varsinaisesti _iso_, mutta jos tämän uima-asun piti olla slimming ja vyötärön ja mahan controlled, niin enpä nyt tiedä. Kangas viruu sen verran, että oma mahani on kyllä lähinnä out of control. Pienempi koko olisi siis ehkä sittenkin saattanut olla sopivampi? Tai sitten nuo lupaukset timmimmästä figuurista olivat pelkkiä mainoslauseita.

Oli miten oli, huomenna uikkari pääsee tositoimiin, kun lähden akkainporukalla (!!!) Kolille kylpylöimään. En tosin tunne suurinta osaa seuruen jäsenistä, sillä sain kylpyläkutsun kälyltäni ja muut naiset ovat hänen kavereitaan. Mutta jospa minä sinne joukkoon mahdun.

IMG_5838
Katsokaas miten hienossa paketissa uikkari tuli!

5 kommenttia:

  1. Eikun tukka nutturalle tai joku röyhelöinen retro uimamyssy päähän, niin ei mene hiukset solmulle ;D Itsellä on ikivanhat rumat uikkarit ja mielenkiinto heräsi noihin söpöihin retro-mallisiin... kiitos vinkistä, tuolta saattaa joku tulla tilattua ensi kesään mennessä.

    VastaaPoista
  2. Ka sillähän se tietysti ratkeaisi :D

    Muakin jäi vähän houkuttelemaan, että pitäisikö ostaa tuolta jossain vaiheessa vielä bikinit. Ovat vaan tosiaan aika hintavia :P

    VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?