lauantai 1. marraskuuta 2014

Kuulumissii savonmaalta

Se olis sitten marraskuu ja pyhäinpäivä. Tänään tuli jo vähän joulukin mieleen kun ensin reippaili ulkona pikkupakkasessa, ja saapui sen jälkeen kotiin lämmittämään glögiä ja syömään puolukkajuustokakkua.

IMG_5864


Töissä hommat sen kun jatkuu, koko ajan tulee uutta selvitettävää, lisää eläimiä ja lisää hommia. Vielä minua ei ole potkittu pois projektista, vaikka graduuni tuleva data alkaa olla aika hyvin kasassa. En kyllä pistä hommien jatkumista ollenkaan pahakseni, on nimittäin aikas mahtava tunne kun pystyy elämään ilman järjetöntä stressiä rahojen riittämisestä ja ostamaan tarpeellisia asioita ilman kuukausien säästämistä. Joku viikko sitten sain esimerkiksi hankittua ensimmäiset verhot tähän kämppään;


IMG_5880

Uutta talvitakkiakin odottelen kuumeisesti postista, toivottavasti natsaa... Tässä kyllä huomaa hyvin myös sen, miten sitä rahaa ei loppuunsa jää säästöön vaikka saisikin kuussa muutaman satasen enemmän. Aina sen tulee kuitenkin törsänneeksi johonkin.

On tuossa työhommassa kyllä yksi huonokin puoli. Joudun ilmeisesti ihan oikeasti jossain vaiheessa pitämään seminaariesityksen siitä, mitä olen saanut aikaiseksi (thesis summary). Ihanaa. Onko olemassa mitään pahempaa mahdollista esiintymistilannetta, kuin pitää vieraalla kielellä esitystä aiheesta, josta itse tiedät vielä minimaalisen vähän, ja josta tieteen asiantuntijoista koostuva kohdeyleisösi tietää kaiken? Sitähän minäkin. Tästä asiasta tullaan vielä itkemään monet itkut, tällä hetkellä olen vielä jonkinlaisessa kieltämystilassa.

IMG_5872


IMG_5869


IMG_5859


IMG_5889

Mutta nyt ruoanlaittoon ja sytyttelemään kynttilöitä, tunnelmallista pyhäinpäivää kaikille!

IMG_5905

IMG_5900
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?