maanantai 29. joulukuuta 2014

Pyhäkuulumiset

Joulu lienee mennyt hyvin silloin, kun kameran muistikortilla on vain pari kuvaa pyhien ajalta?

IMG_6184


IMG_6199

Siinäpä ne. Ei varmaan tarvitse sen kummemmin avata, että mistä se joulunvietto koostui? Ruoasta, nukkumisesta ja saunomisesta, tietysti. Lahjojakin jaettiin, oma saaliini oli mukavan kirjaisaa ja sukkaisaa! Ei tavitse miettiä, että mitä sitä lukisi ensi vuonna.

IMG_6204

Kissatkin saivat osansa paketeista, ensin vanhempieni luona ja tänään vielä kotona Kuopiossa, kun matkahuolto toimitti taas tilaamani laatikollisen kissanruokaa. Tällä kertaa olin tilannut sapuskoiden lisäksi tiivistetystä kissanmintusta valmistettuja leluhiiriä, ja niistähän mirrit riemastuivat! Ainakin Mimmi paljastui täysnarkiksi;

IMG_6240


IMG_6224


IMG_6256


IMG_6284

Paju sen sijaan suhtautui hiiriin huomattavasti epäluuloisemmin...

IMG_6286


IMG_6268

Kävimme aamulla myös välipäivien alennusmyynneissä pyörimässä. Rättikaupat saivat tällä kertaa jäädä, sillä tavoitteena oli ostaa moelmmille jo jonkin aikaa haaveena olleet lumikengät. Kumpikaan meistä ei ole aiemmin lumikenkäillyt, ja kieltämättä eto muovi/alumiinirihvelien huimat hinnat tulivat vähän yllätyksenä. Lisäksi halvimmissa (< 90€) kengissä ei ollut yhdessäkään kantapäätä kohottavaa nousutukea/rautaa, ja siteet olivat kehnot. Niinpä ostimme pitkin hampain Intersportin halvimmat kriteerimme täyttävät lumikengät, alennuksessa 99€/pari.

IMG_6289

On se vaan hullua miten tuo muovi kuluttajalle maksaa, materiaaliensa puolesta kun yhden tuollaisen monon valmistaminen ei kovin montaa euroa tee. Vaan jospa nuo nyt kestäisivät. Ja nythän tässä pitää sitten vaan ahkerasti alkaa lumikenkäilemään! Lumikengätkin ovat varmasti vähän sellainen ostos, joka monella jää varaston pohjalle pölyttymään.

Ja noh, pitäähän se myöntää ettei sieltä kaupoilta pelkkien lumikenkien kanssa poistuttu. Välineurheilijan piti tietysti hankkia myös lumikenkäilypipo ja -takki.

IMG_6213


IMG_6214


IMG_6217

Jotta ei kun menoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?