lauantai 21. helmikuuta 2015

Shobbailut

Tänään kävin pitkästä aikaa shoppailemassa, eli käyttämässä viime vuoden puolella kertyneitä alennuskuponkeja. Nyt tulee siis tällainen vanha kunnon ostospostaus, jee!

Ihan ensiksi piti suunnata Iittalan Outlet -myymälään käyttämään -30% MyIittala -kuponki. Sen käyttökohdetta ei tarvinnut kauaa miettiä: 1,4 litrainen kirkas Kastehelmikulho.

IMG_6411

Uusi kuppi pääsee toimittamaan salaatti- ja sipsikupin virkaa. Tällä hetkellä keräilen siis mustavalkoisen Taika-, ja valkoisen Teema-astiaston kylkeen tuota kirkasta Kastehelmeä. Kutsukaa vain tylsäksi, mutta kun ne on vaan niin hienoja! Kuvassa näkyviä pienempiä Kastehelmikippoja omistan tällä hetkellä kuusi, ja lisäksi meiltä löytyy ihana valtavan kokoinen kakkuvati;

IMG_6402
Parin viikon takaiset, ei niin kauniit laskiaispullat.


Seuraava ostos näkyikin jo ensimmäisessä kuvassa, eli säkillinen kerkkupähkinöitä Punnitse&Säästästä. Kolmanneksi oi tarkoitus etsiä joku uusi paita, ja tämmöinen lumppu löytyi Onlysta:

IMG_6422


IMG_6423


IMG_6425
Aijai, mikä meikkimoka.

Tuskin tämäkään paita kovin montaa pesua virttymättä kestää, mutta mikäpä se nykyään kestäisi. Pitäisi varmaan alkaa teettämään vaatteensa ompelijalla, että ne istuisivat hyvin eikä niitä tarvitsisi uusia puolen vuoden välein. Nimim. farkut taas kuluneet puhki reisistä ja trenssissä valtava repeämä....

IMG_6426
Pari vuotta sitten käytettynä ostettu Tintti sentään näyttää edelleen somalta  <3 br="">


Että semmosia ostoksia tällä kertaa. Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?