maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kevätkuulumisia

Ulkona keli on taas mitä on, mutta ainakin meillä sisällä on kevät. Eikös joku vanhan kansan viisaus väitä, että yhtä monta viikkoa on kesään ja lehtien puhkeamiseen ulkona, kuin menee päiviä hiirenkorvien ilmaantumiseen oksiin sisällä maljakossa?

IMG_6653

Tällä perusteella siihen ei menisi enää kuin kaksi viikkoa.

Minulla on taas suuria odotuksia kesää kohtaan, sillä tänä kesänä haaveilin pitäväni jopa vähän "lomaa". Toisaalta ennen kesää olisi hyvä saada asioita pakettiin, eli hoitaa alta pois viimeinen kandiin vaadittava kirjatentti ja saada se saatanan gradu, en paremmin sano, valmiiksi. Koko roska oli tässä välissä jo käytännössä valmis, mutta sitten tuli reippaasti takapakkia kun jouduin vaihtamaan käsittelemäni datan lähes kokonaan, syystä että alkuperäisessä on virheitä ja puutteita jotka havaittiin myöhemmin. Tämän työ- ja opiskeluahdistuksen keskellä on tuntunut jo useamman viikon, että sitä elää vain seuraavaa viikonloppua varten.

Onneksi sentään osaan viikonloppuisin aika hyvin sulkea kaikki ahdistavat asiat pois mielestäni, mikä on omalla kohdallani merkki siitä, että kyllä minä kaikesta huolimatta nautin siitä mitä teen. Aiemmin kaikissa ahdistavissa kesätöissä ollessani en nimittäin ole pystynyt rentoutumaan edes vapaa-ajallani, vaan ikävät asiat ovat pyörineet päässä yötä päivää.

Nyt menneenä viikonloppuna ohjelmassa oli tavalliseen tapaan herkuttelua ja tv-sarjojen katsomista, sekä pieni pyöräretki Matkuksen Budget Sportiin (ja Punnitse&Säästään...). Olen tässä muutaman vuoden aikana tiputtanut pyöräilykypäräni sen verran monta kertaa lattialle, asfaltille ja ties minne, että alkoi pikkuhiljaa olla uusimisen paikka. Ostettiin sitten miehen kanssa molemmille uusi kypärä, eikä maksanut kuin 15 euroa kappale. Ihan samannäköisistä olisi halutessaan saanut maksaa kuusikin kymppiä, mutta veikkaan että ihan sitä samaa styroksia ja muovia niissä on hinnasta riippumatta.

IMG_6692

Myös pieni heräteostos tuli tehtyä (BS:n verkkokaupan kautta tosin), nimittäin sykemittari. No okei, olen minä sitä aiemminkin miettinyt, mutta nyt kun mieleinen malli halvalla hinnalla sattui silmiin, en jäänyt kauheasti harkitsemaan.

IMG_6685

Kyseessä on Suunto M1, alennuksessa 49€ (tosin nyt hinta on näemmä taas noussut). Pakettiin kuuluu rinnan ympärille kiedottava sykevyö sekä rannekello joka näyttää sykkeen, kalorinkulutuksen ja sykealueen jolla liikkuu. Itseäni kiinnostaa lähinnä sykkeen seurailu, kauhean paljoa en lähtisi luottamaan näihin vehkeisiin kalorinkulutuken mittaajina... Kellon ulkonäkö on tässä sykemittarissa minusta parasta, sillä en tykkää neliskulmaisista Polareista, saatika aktiivisuusrannekkeista jotka muistuttavat niitä silikonikumiluttero"koruja" joita yläasteella oli kaikilla. Jospa tämän lelun kanssa saisi lenkkeiltyä kesälläkin, kun korkeakoululiikunta jää taas tauolle.


IMG_6646

IMG_6660


IMG_6650


IMG_6666


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Toivottavasti muilla on hauskaa vappuna, itselleni taitaa tulla taas perinteinen itsesäälintäyteinen kotivappu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?