torstai 17. joulukuuta 2015

Hyvin menee

Jännästi sitä ei tule tännekään kirjoiteltua silloin kun asiat luistaa hyvin. Kauhean taitava olen kyllä valittamaan ja märehtimään ikäviä asioita, mutta positiivisista asioista on paljon hankalampi kertoa. Mutta tässä niitä nyt tulee viimeisen kuukauden edestä:
Olen saanut jatko-opinto-oikeuden ja nuoremman tutkijan paikan yliopistolta (= oikeita töitä!), ja mikäli WebOodia on uskominen, olen ilmeisesti valmistunut eilen filosofian maisteriksi. Pari viikkoa sitten muutimme myös miesihmisen kanssa suurempaan ja kivempaan (vuokra)asuntoon, lähemmäs keskustaa ja satamaa.

IMG_8528

Uudessa kämpässä parasta on tilan lisäksi leveät ikkunalaudat, parveke ja vaatehuone. Siis vaatehuone! Ok, joku voisi sanoa sitä vain komeroksi, mutta siinä on ovi, hyllyjä ja lamppu katossa, joten lasken sen huoneeksi.

IMG_8537


IMG_8530


IMG_8552


IMG_8588

Nyt kun viimeisetkin tutkintoon kuuluvat kirjatentit on tentitty, ajattelin että voisi olla oikea aika palata Tylypahkan käytäville. Olen sitä ikäluokkaa joka on kasvanut lapsuutensa/varhaisnuoruutensa Harry Potterin kanssa, ja joskus osasin kirjat lähes ulkoa. Nyt ajattelin vetäistä ne kaikki ensimmäistä kertaa alkuperäiskielellä.

IMG_8592


IMG_8594


Pää tuntuu yhtä aikaa tyhjältä ja täydeltä. Ylihuomenna olisi tarkoitus lähteä muutamaksi päiväksi Tallinnaan lomailemaan, ja sittenpä onkin heti joulu ja uusivuosi. Ja vuodenvaihteen jälkeen pitäisi aloittaa toden teolla sitä omaa väitöskirjaprojektia. Jännittää. Kohta on varmaan pakko tapahtua jo jotain ikävääkin?

2 kommenttia:

 1. Tuo on niin totta ettei oikein uskalla iloita hyvistä hetkistä vaan pelottaa milloin "tulee lunta tupaan".
  Kuitenkin paljon onnea valmistumisesta, työpaikasta ja uudesta asunnosta!
  Olet tehnyt jo huikean urakan opiskelujen suhteen ja nyt vielä väikkäriä tekemään WOW !

  VastaaPoista
 2. Joo, se on vaan jotenkin turvallisempaa olla pessimisti, jotta pääsee hankaluuksien kohdatessa sanomaan että "no kyllähän minä tämän arvasin" :D
  Kiitokset onnitteluista!

  VastaaPoista

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?