tiistai 26. syyskuuta 2017

Homma etenee

Olihan kesä. Joo joo, huonoista keleistä valittaminen on jo niin nähty. Mutta valitanpa silti; en ostanut yhden yhtä mansikkaa, enkä käynyt yhdelläkään picnicillä. No ei varmaan moni muukaan, mutta minä Täydellinen kesäTM –neurootikkona yleensä suoritan näitä kesäkliseitä, vaikka väkisin.

Yhden sateisen viikon olin lomalla, ja se kului aika perinteisesti: vaikka työpäivinä (ja varsinkin aamuina!) tuntee kaipaavansa kuollakseen lomaa, pelkkä neljän seinän sisällä lorviminen ahdistaa ja väsyttää sekin. Onneksi loppuviikosta alkaa ihan ”oikea” loma! Koitan olevinaan olla kasaamatta liikaa odotuksia The Päivään ja matkaan jottei tulisi pettymyksiä, mutta aika huonolla menestyksellä... Toisaalta paljon on varmaan omasta asenteesta kiinni; jos vaan päätän että minulla on kivaa, tapahtui mitä hyvänsä, niin ehkä se myös toteutuu?

Mutta olihan tässä menneinä kuukausina mukaviakin päiviä ja viikonloppuja. Viime kuussa kävimme kälyn kanssa Nurmeksen Bomban Drive in & Rock –tapahtumassa. Perjantain artistit eivät ehkä tänä vuonna olleet ihan niin hyviä kuin viimeksi, mutta sai siellä silti tanssia taas jalkansa kipeiksi. Ja pukeutua tietysti kellohelmoihin!

FullSizeRender


IMG_5119


IMG_5122

IMG_5130


Bomban hotelli oli myös kokenut pienen kasvojenkohotuksen viimevuoteen verrattuna. Kylpylä ei valitettavasti ollut vielä meidän vierailun aikaan valmis, mutta pitänee sekin käydä joskus testaamassa. Hotellissa oli myös iso aurinkoterassi järvi/hiekkarantamaisemalla, varmaan aika jeppis jonain hellepäivänä.

bomba


Ja olihan mulla polttaritkin! Ok, onhan se vähän...en nyt sano että säälittävää, mutta jollain tapaa erilaista viettää polttareita oman äidin, siskojen, anopin ja kälyn kanssa. Mutta olen tietysti superkiitollinen, että mulle haluttiin jotain järjestää, ja kivaakin oli! Syötiin hyvin, käytiin keilaamassa, ja sain piiitkän rentouttavan spa-hoidon. Oli juuri sopivat polttarit siis minulle: ei mitään itsensä nolaamista ja korsujenmyyntiä torilla tamponiksi pukeutuneena.

polttarit


Nyt pitäisi vielä selvitä tästä viikosta kuolematta stressiin. Vaikka meille on tulossa pienet ja helpot häät ilman kymmentä eri palveluntarjoajaa ja kaikki asiat on periaatteessa hanskassa, silti sisällä on alkanut velloa joku epämääräinen stressiahdistus. Toivottavasti se päästää irti viimeistään lauantaina.

Palaillaan kuukauden päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja, ruusuja, ehdotuksia?